ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία Emil: Πλημμύρισε η παραλιακή - Μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων

Κακοκαιρία Emil: Πλημμύρισε η παραλιακή - Μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων
EUROKINISSI/Φωτογραφία αρχείου

Η λεωφόρος Ποσειδώνος έχει πλημμυρίσει στο ύψος της λεωφόρου Καλαμακίου με αποτέλεσμα να σημειώνονται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Emil στους δρόμους της Αθήνας με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται αυτή την ώρα με δυσκολία στις μεγάλες οδικές αρτηρίες στο λεκανοπέδιο.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρουσιάζονται στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψο της λεωφόρου Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω συσσώρευσης υδάτων, όπως ενημερώνει η Τροχαία, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ύψος της λεωφόρου Αλίμου.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στον Κηφισό, καθώς είναι «στο κόκκινο», κυρίως στο ρεύμα ανόδου, από το ύψος του Μοσχάτου, μέχρι και τη Νέα Ερυθραία.

Παράλληλα απροσπέλαστοι είναι οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας: η λεωφόρος Συγγρού από το ύψος της Καλλιρόης, η λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου από το Ζάππειο, λεωφόρος Μεσογείων από το ύψος της Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα, η Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα, καθώς και η λεωφόρος Κηφισίας.

Και στην Αττική οδό σημειώνονται καθυστερήσεις.