ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Η πρόβλεψη Μαρουσάκη για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου - Πού θα βρέξει

Καιρός: Η πρόβλεψη Μαρουσάκη για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου - Πού θα βρέξει

Καιρός: Άστατος θα παραμείνει ο καιρός παρά το γεγονός πως είμαστε και επίσημα στην Άνοιξη

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας δεν μας έκανε τη... χάρη από πλευράς καιρού και κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και στο τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη, το πρωί της Τετάρτης οι βροχές και καταιγίδες επιμένουν σε κάποιες περιοχές, ενώ σημειώνονται και χιονοπτώσεις σε μεγάλα υψόμετρα.

Αργότερα μέσα στη μέρα, ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές, με τα φαινόμενα να περιορίζονται στα πιο ανατολικά και νότια τμήματα του Αιγαίου.

Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με τους βοριάδες στο Αιγαίο να προσεγγίζουν και τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία έχει σημειώσει επίσης πτώση, με τη βόρεια Ελλάδα χαρακτηριστικά να έχει 0 βαθμούς νωρίς το πρωί και αργότερα θα φτάσει έως τους 16. Πιο νότια, οι θερμοκρασία θα φτάσει κοντά στους 17-18 βαθμούς.

Τα νέα δεν είναι καλά για την 25η καθώς ένα νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται για να δώσει βροχές κυρίως στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Η Αττική φαίνεται πως δεν θα επηρεαστεί μέχρι και το μεσημέρι με νωρίς το απόγευμα από το φαινόμενα. Από τη Θεσσαλία και πιο πάνω θα υπάρχουν και βροχές όμως και πρόσκαιρα καταιγίδες.