Καιρός: Η επικίνδυνη εξίσωση που «βλέπει» ο Τσατραφύλλιας - Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες

Ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει αναφορά για επικίνδυνες συνθήκες

Καιρός: Η επικίνδυνη εξίσωση που «βλέπει» ο Τσατραφύλλιας - Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες
1'

Με ανάρτησή του στα social media ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας κάνει λόγο για μια «επικίνδυνη εξίσωση» που πρέπει να λυθεί.

Με ανάρτησή του ο κύριος Τσατραφύλλιας τόνισε πως ο ζεστός αέρας και το φαινόμενο «hot-dry-windy» δημιουργεί συνθήκες οι οποίες κάνουν την πρόκληση πυρκαγιάς πάρα πολύ εύκολη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:

Καιρός: «Κλείδωσε» του Αγίου Πνεύματος

Για τη μέση θερμοκρασία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μας ενημερώνει με νέα ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως διευκρινίζει, το παραπάνω χρονικό διάστημα δεν αναμένεται κάτι ιδιαίτερο από πλευράς βροχών, ενώ οι άνεμοι στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα διατηρηθούν εξασθενημένοι και μόνο στο Αιγαίο και κυρίως από το ύψος των Σποράδων και νοτιότερα θα επικρατήσουν μελτέμια εντάσεως 6-7 και τοπικά στις Κυκλάδες 8 μποφόρ!

Πιο αναλυτικά, ο Σάκης Αρναούτογλου «βλέπει» 38αρια από την Παρασκευή έως και τουλάχιστον την Κυριακή - κι αυτό ενώ αυτή τη Δευτέρα η μέση θερμοκρασία θα είναι στους 33 βαθμούς Κελσίου. Ο Σάκης Αρναούτογλου δεν περιλαμβάνει στον πίνακά του τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, όμως το Σάββατο και η Κυριακή θα κυλήσουν με υψηλές θερμοκρασίες οπότε το τριήμερο θα είναι άκρως καλοκαιρινό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή