ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Βροχερή η εβδομάδα που μας έρχεται!

Καιρός: Βροχερή η εβδομάδα που μας έρχεται!

Η προτελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου θα είναι βροχερή σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την ΕΜΥ – Δείτε σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν έντονες καταιγίδες

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (19/10/2015) προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά με πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη και πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία στα νότια από δυτικές διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πρόσκαιρα θα είναι κατά τόπου ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία την Παρασκευή ο καιρός θα βελτιωθεί στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους, βορειοανατολικούς 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Σχετικές ειδήσεις