ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός LIVE: Δείτε που σημειώνονται αυτή τη στιγμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Καιρός LIVE: Δείτε που σημειώνονται αυτή τη στιγμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Η τελευταία δορυφορική φωτογραφία της Ελλάδας
nasa.gov

Καιρός σήμερα - Ειδήσεις: Σφοδρή κακοκαιρία «σαρώνει» τις τελευταίες ώρες τη μισή χώρα, ενώ τα έντονα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της Τετάρτης θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη (6/2) αλλά και την Πέμπτη, βροχές θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας, συνοδευόμενες από καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ενδεχομένως την Πέμπτη σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Διαβάστε ΕΔΩ τη ροή ειδήσεων

Δείτε το μέτωπο της κακοκαιρίας ΤΩΡΑ, μέσα από το WINDY που χρησιμοποιεί τα προγνωστικά μοντέλα GFS, ECMWF και NEMS

Όπως αναφέρει το meteo.gr, σήμερα Τετάρτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά τμήματα της χώρας, όπου στη Κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, 7-8 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, 5-6 μποφόρ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του ΕΑΑ-meteo, την Πέμπτη προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και νότια, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα στην Κρήτη. Κατά τις πρωινές ώρες οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις, 6-7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα του καιρού

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά συνταξιούχων: Πότε θα επιστραφούν τα ποσά - Αναλυτικοί πίνακες για όλα τα Ταμεία

Κοινωνικό μέρισμα: Ανακοινώθηκε και επίσημα η πληρωμή