Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Τρίτη, 19 Μαρτίου
12
2bf
Ταχ. Ανέμου
86%
Υγρασία
06:29
Ανατολή
18:36
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται ψυχρή εισβολή «εξπρές» - Πού θα χιονίσει (vid)

Ελένη Κολιοφούτη Ελένη Κολιοφούτη

Άνοδος της θερμοκρασίας από το Σαββατοκύριακο - Έρχονται διαδοχικά συστήματα κακοκαιρίας από την επόμενη εβδομάδα - Αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη

Σήμερα Πέμπτη για ένα ακόμα 24ωρο, βαρομετρικό χαμηλό κοντά στην Ιταλία στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό του και θα δημιουργήσει και σήμερα ένα γενικά άστατο καιρό, κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, από το απόγευμα, ένα ψυχρό μέτωπο θα διασχίσει τη χώρα από τα βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά με αποτέλεσμα να σημειωθούν βροχοπτώσεις κυρίως προς τα κεντρικά ανατολικά και βόρεια τμήματα. Την ίδια ώρα, λίγα χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους σε ορεινές περιοχές της κεντρικής, βόρειας - βορειοδυτικής Ελλάδας. Ωστόσο, αυτό το ψυχρό μέτωπο το οποίο θα κατεβάσει τη θερμοκρασία θα περάσει γρήγορα. Έτσι από το βράδυ της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής το κρύο θα είναι τσουχτερό αλλά από το Σάββατο και κυρίως την Κυριακή ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Από την επόμενη εβδομάδα έρχεται κακοκαιρία από την κεντρική Ευρώπη με βροχές, προειδοποιεί ο μετεωρολόγος. «Περιμένουμε διαδοχικά συστήματα κακοκαιρίας που θα δώσουν αρκετές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η απόφαση Μητσοτάκη για πανδημία, εμβολιασμό ηλικιωμένων, σχολεία και Lockdown

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχεται επιδείνωση του καιρού - Η εξέλιξη μέχρι την επόμενη εβδομάδα

GNTM: Η Όλγα «τρέλανε» και τα άλογα με την πιο «καυτή» της φωτογράφιση (photos)