Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Σάββατο, 27 Απριλίου
16
2bf
Ταχ. Ανέμου
69%
Υγρασία
06:34
Ανατολή
20:11
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες - Τα νέα δεδομένα για τον «καύσωνα» (vid)

Newsbomb

Καιρός: Με καλές καιρικές συνθήκες και βοριάδες θα κυλήσει το 24ωρο - Αναλυτική πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας σήμερα Τρίτη 12 Ιουλίου και προς τις απογευματινές ώρες, συννεφιές αστάθειας θα αναπτυχθούν σε ορεινές περιοχές του ηπειρωτικού κορμού. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτές οι συννεφιές να δώσουν κάποιες μπόρες κατά μήκος της οροσειράς της Πίνδου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Στην Αττική, με ηλιοφάνεια ξεκίνησε η μέρα αλλά και τοπικές συννεφιές στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και κάποιες τοπικές συννεφιές προς το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Την ίδια ώρα, ο κ. Μαρουσάκης σχετικά με την εξέλιξη του καιρού, τόνισε ότι η θερμή αέρια μάζα που απασχολεί τη δυτική Ευρώπη και προκαλεί τον καύσωνα στην Ιβηρική χερσόνησο, δεν φαίνεται μέχρι και το τέλος της εβδομάδας να επηρεάζει τη χώρα μας. Ωστόσο η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και θα αγγίξει τους 36 με 37 βαθμούς.