Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Παρασκευή, 19 Απριλίου
18
2bf
Ταχ. Ανέμου
54%
Υγρασία
06:43
Ανατολή
20:04
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Μαρουσάκης: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία Fobos τις επόμενες ώρες

Newsbomb

Κακοκαιρία: Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένουν να επηρεάσει τη χώρα τις επόμενες ώρες οι μετεωρολόγοι

Πλησιάζει τη χώρα η κακοκαιρία Phobos, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τα δυτικά τμήματα της χώρας. Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN Κλέαρχου Μαρουσάκη, το βαρομετρικό χαμηλό δεν αναμένεται να επηρεάσει όλη τη χώρα.

Το κύμα κακοκαιρίας βρίσκεται στην περιοχή της Ιταλίας και αναμένεται κυρίως αύριο Κυριακή, να πλήξει με ιδιαίτερη σφοδρότητα τα δυτικά και βορειοδυτικά τμήματα της χώρας.

Aπό τη Δευτέρα, θα αρχίσει να περιορίζεται στην περιοχή του ανατολικού Αιγαίου, με ένα τμήμα να επιμένει προς τη δυτική ηπειρωτική χώρα για να φτάσει πλέον ο καιρός να βελτιώνεται. Και η βελτίωση, όμως, αναμένεται να είναι πρόσκαιρη μιας και έρχεται ένα πιο οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό, με πιο ισχυρές καταιγίδες που θα πλήξουν περισσότερες περιοχές της Επικράτειας.

Βροχές και στην Αττική Τετάρτη και Πέμπτη

Αυτό το κύμα κακοκαιρίας θα ξεκινήσει από τα δυτικότερα τμήματα της Μεσογείου και θα καταλήξει στη χώρα μας, όπου εκτιμάται ότι Τετάρτη και Πέμπτη θα έχουμε πολλές βροχές. Αυτό, το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας, θα επηρεάσει και την Αττική. Ενώ θα είναι σύντομης διάρκειας εκτιμάται ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές περιοχές. Θα διαρκέσει, από το βράδυ της Τρίτης μέχρι, περίπου, το πρωί της Πέμπτης.

Δείτε βίντεο με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο του OPEN στην αρχή του άρθρου.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube