ΕΛΛΑΔΑ

Στην φυλακή ο σύντροφος της αστρολόγου

Στην φυλακή ο σύντροφος της αστρολόγου

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ενώπιον της 17ης ανακρίτριας ο 43χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, στην Κηφισιά.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που αντιμετωπίζει και ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται τι συνέβη αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν την ανακρίτρια η οποία και διέταξε την προφυλάκισή του.

Σε γραπτή δήλωση μάλιστα των συνηγόρων του αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ο κατηγορούμενος εκφράζει την οδύνη του για το χαμό της αγαπημένη του φίλης Νατάσας. Η υπόθεση έχει πολλά κενά που διερευνά η Δικαιοσύνη. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία. Στην απολογία του, όπως και στην Αστυνομία, έχει φανεί πως υπάρχει απόλυτο κενό μνήμης οφειλόμενο στην αποδεδειγμένα υπερβολική χρήση αλκοόλ και σε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις». Οι ισχυρισμοί του ωστόσο δεν έπεισαν την ανακρίτρια η οποία με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, έδειξε στον 43χρονο το δρόμο για τη φυλακή.

Ο 43χρονος αρχικά είχε προσπαθήσει να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για τη δολοφονία αλλά κάποιος άλλος που βρισκόταν επίσης μέσα στο όχημα, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώθηκε από την προανάκριση.