ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Κω από την άγρια δολοφονία

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Κω από την άγρια δολοφονία

Μέσα σε λίμνη αίματος και με τραύματα στο λαιμό, στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα, βρέθηκε νεκρή χθες το μεσημέρι στο σπίτι της στην Κω, 43χρονη αλλοδαπή από την Ρουμανία!

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε από τον σύντροφό της να κείτεται άψυχη στην τουαλέτα του σπιτιού της, αναφέρει η Ροδιακή.

Οι αστυνομικές αρχές της Κω επεξεργάζονται όλα τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση και να καταφέρουν να συλλάβουν τον δράστη. Η 43χρονη αλλοδαπή διέμενε μαζί με τον 51χρονο αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής σύντροφό της σε ένα διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Πλατάνι της Κω.

Εκεί, σε αυτό το σπίτι βρέθηκε νεκρή χθες περίπου στις 2 παρά τέταρτο το μεσημέρι από τον σύντροφο της, ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει από την δουλειά του και ειδοποίησε την αστυνομία. ʼΑμεσα στον τόπο του εγκλήματος έσπευσε κλιμάκιο αποτελούμενο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών και τον Ιατροδικαστή, οι οποίοι και βρήκαν την άτυχη γυναίκα ξαπλωμένη ανάσκελα μέσα σε λίμνη αίματος στην τουαλέτα του σπιτιού της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη Ρουμάνα ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και έφερε τραύματα στο λαιμό, στα γεννητικά της όργανα και στον ένα μαστό της!

Η είδηση του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος έγινε γρήγορα γνωστή στην τοπική κοινωνία προκαλώντας σοκ στους κατοίκους του νησιού και κυρίως στους γείτονες και τους ανθρώπους που γνώριζαν την άτυχη αλλοδαπή.

Η 43χρονη γυναίκα, όπως φέρεται να δήλωσε ο 51χρονος φίλος της, ήταν καλά στην υγεία της όταν εκείνος έφυγε για το ζαχαροπλαστείο όπου εργαζόταν. Το μεσημέρι επιστρέφοντας την βρήκε νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματος τους. Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών του νησιού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Κως: Το σπίτι της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα της (photos)