ΕΛΛΑΔΑ

Ψαχνά: Βρήκαν τους… λύκους που έτρωγαν αρνιά και κατσίκια!

Ψαχνά: Βρήκαν τους… λύκους που έτρωγαν αρνιά και κατσίκια!

Πρόκειται για δύο άτομα που αφού έκλεβαν τα αρνιά και τα κατσίκια, στην συνέχεια τα πουλούσαν!

Σε πονοκέφαλο είχε εξελιχθεί η δράση αγνώστων ζωοκλεφτών, οι οποίοι από τις αρχές Μαρτίου είχαν ρημάξει τα μαντριά στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών, όπου είχαν κλέψει συνολικά 29 αρνιά και κατσίκια.

Τελικά εξιχνιάστηκαν, από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης επτά περιπτώσεις ζωοκλοπών και συνελήφθησαν δύο Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δράστες έκλεβαν τα ζώα, τα οποία στη συνέχεια έσφαζαν και πουλούσαν το κρέας, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.

Το απόγευμα και το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαΐου συνελήφθησαν, στις περιοχές των Ψαχνών και Πολιτικών Ευβοίας αντίστοιχα, δύο Έλληνες, ηλικίας 52 και 47 ετών, οι οποίοι φέρονται ως οι δράστες των ζωοκλοπών και ζωοκτονιών.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις ζωοκλοπών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πηγή: evianews.com

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ στην Ηλεία: Διαρρήκτης δολοφόνησε 35χρονο αστυνομικό, πατέρα δύο παιδιών