ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατ΄οίκον περιορισμό ο οδηγός του τροχαίου στην Π. Ράλλη

Σε κατ΄οίκον περιορισμό ο οδηγός του τροχαίου στην Π. Ράλλη

Σε κατ’ οίκον περιορισμό παραμένει προς το παρόν ο 27χρονος Αλβανός που προκάλεσε την τραγωδία στην Π. Ράλλη, από την οποία έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα.

Ο οδηγός του μοιραίου Smart απολογήθηκε σήμερα στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ωστόσο, μετά την απολογία του πρόεκυψε διαφωνία μεταξύ του 4ου ανακριτή και του αρμόδιου εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική μεταχείρισή του. Ο ένας ζητούσε την προφυλάκιση του 27χρονου, ενώ ο άλλος πρότεινε να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χωρά, της υποχρεωτικής εμφάνισής του δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και της αφαίρεσης διαβατηρίου.

Τη διαφωνία αυτή καλείται να λύσει πλέον το Δικαστικό Συμβούλιο με τον κατηγορούμενο να παραμένει σε «κατ’ οίκον περιορισμό» μέχρι νεοτέρας.

"Ζητώ συγγνώμη"

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός οδηγός πριν ξεκινήσει η απολογία του ζητούσε διαρκώς συγνώμη. Υποστήριξε πως εξαιτίας της ασθένειας που αντιμετωπίζει (επιληψία), το πόδι του κόλλησε στο γκάζι και δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να σταματήσει το όχημα ή να κόψει ταχύτητα.

Ο κατηγορούμενος επανέλαβε ότι το μεγάλο του λάθος του ήταν πως ενώ γνώριζε την ασθένεια που αντιμετωπίζει, παρ' όλα αυτά έβγαλε δίπλωμα και οδηγούσε κανονικά.

Διαβάστε επίσης:

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη (vid)

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Οι πρώτες εικόνες από την τραγωδία (vid)

Συνελήφθη ο οδηγός που σκόρπισε τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη