ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος για τον 71χρονο και την 14χρονη Σουζάνα

Θρήνος για τον 71χρονο και την 14χρονη Σουζάνα

Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Κορακοχώρι Ηλείας.

Εκεί όπου έχασαν με αινιγματικό τρόπο τη ζωή τους ο 71χρονος Θανάσης Ζαφειρόπουλος και η 14χρονη κόρη του Σουζάνα σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα ενώ ευτυχώς εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 11χρονος γιος του.

Τραγική φιγούρα η μητέρα των παιδιών ενώ στο πλευρό της θα στέκουν τα παιδιά του ηλικιωμένου από τον πρώτο του γάμο, συγγενείς και φίλοι. Συγκλονισμένοι είναι και οι συμμαθητές της 14χρονης… Τα παιδιά αποτίνουν φόρο τιμής στην αγαπημένη τους συμμαθήτρια και μέσα από τη σελίδα που διατηρούσε η κοπέλα στο Facebook.

ilia1

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση λαμβάνουν καταθέσεις για το περιστατικό οι οποίες θα οδηγήσουν στην ανεύρεση του κινήτρου της αυτοκτονίας.

Τα όσα έχουν αναφέρει η σύζυγός του 71χρονου και συγγενείς του, αλλά και οι περιγραφές του 11χρονου γιο του που βίωσε την τραγωδία από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, δεν αφήνουν περιθώρια για άλλα συμπεράσματα.

Οι σπαρακτικές κραυγές του 11χρονου…
Λίγες μόλις στιγμές, πριν δει τα δύο από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, τον πατέρα του και την μεγαλύτερη αδελφή του, να «χάνονται», ο μικρός Στέφανος φώναζε απεγνωσμένα στον πατέρα του «Μπαμπά πηγαίνεις με εκατό θα σκοτωθούμε...».

Μάταια όμως, ο πατέρας του που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα έστειλε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο ίδιος και τα δυο του αγγελούδια, να συγκρουστεί με την τσιμεντένια γέφυρα στο εργοτάξιο της Ολύμπιας Οδού στο Ρουπάκι.

Πέρασαν ώρες μέχρι να αντιληφθεί κάποιος το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 71χρονο Α. Ζ. και την 14χρονη κόρη του. Η τραγωδία αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν κάτοικοι της περιοχής πέρασαν από το σημείο και είδαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο «καρφωμένο» πάνω στην τσιμεντένια γέφυρα.

Πηγή: ilialive.gr