ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος: Νεκρός 22χρονος πιλότος της Formula - Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Θρήνος: Νεκρός 22χρονος πιλότος της Formula - Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Ήταν μόλις 22 ετών.

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς σε ηλικία μόλις 22 ετών σκοτώθηκε πασίγνωστος πιλότος στην πίστα του Spa στο Βέλγιο.

Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια του αγώνα, όταν το μονοθέσιο του Anthoine Hubert χτύπησε στις προστατευτικές μπαριέρες και στη συνέχεια βρέθηκε στη μέση της πίστας. Ο Juan Manuel Correa, έπεσε με ταχύτητα άνω των 200 χιλιομέτρων πάνω στον Γάλλο πιλότο, ο οποίος εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Το μονοθέσιο του Hubert κόπηκε κυριολεκτικά στα δύο, ενώ αυτό του Correa αναποδογύρισε. Ο Sato ο τρίτος οδηγός που συγκρούστηκε κατάφερε και βγήκε απο το μονοθέσιο μόνος του.

Ο Correa, είναι 20 ετών Αμερικανός οδηγός που εργάζεται ως οδηγός ανάπτυξης για την Alfa Romeo και ζει στη Βαρκελώνη, ενώ ο Hubert οδηγούσε για τη Renault.

Ο αγώνας φυσικά σταμάτησε ενώ ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν εξέδωσε και η FIA: «Η FIA είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει πως ο οδηγός του οχήματος με το νούμερο 19, Anthoine Hubert, υπέκυψε στα τραύματά του. Ο οδηγός του οχήματος με το νούμερο 12, Juan-Manuel Correa, είναι σε σταθερή κατάσταση σε κλινική της Λιέγης. Η FIA είναι σε συνεργασία με όλες τις Αρχές για την διερεύνηση του δυστυχήματος».

Δείτε το βίντεο από το φρικτό τροχαίο:

Διαβάστε ακόμα:

ΕΝΦΙΑ 2019 - Taxisnet: Πώς θα εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σας

Τραγωδία λούνα παρκ: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ΄αγαπάω» - Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για την 14χρονη

Σχετικές ειδήσεις