ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ! «Πάγωσαν» οι γιατροί - Δείτε τι έβγαζε από τα μάτια αντί για δάκρυα

ΣΟΚ! «Πάγωσαν» οι γιατροί - Δείτε τι έβγαζε από τα μάτια αντί για δάκρυα

Μπροστά σε μια απίστευτη ιατρική περίπτωση βρίσκονται οι γιατροί της Αρμενία, χωρίς όμως να μπορούν να δώσουν απάντηση.

Κρυστάλλους δακρύζει μια 22χρονη κοπέλα από την Αρμενία αφήνοντας άφωνους συγγενείς και γιατρούς. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Βρετανική Sun, η Satenik Kazaryan η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε να έχει αυτό το σύμπτωμα από την στιγμή που επισκέφθηκε τον οδοντίατρο και από λάθος έπεσε μια ιατρική σκόνη στα μάτια της.

Από εκείνη την ημέρα και μετά «οι οδοντωτοί σβώλοι κάνουν τη ζωή της… κόλαση», αναφέρει η Sun αφού η 22χρονη περιγράφει ότι αισθάνεται σαν θραύσματα γυαλιού που διαπερνούν τα βλέφαρά της.

«Όλοι οι γιατροί είναι σοκαρισμένοι. Δεν έχουν αντιμετωπίσει μια τέτοια ασθένεια και δεν ξέρουν πώς να την αντιμετωπίζουν. Δεν το έχουν ακόμη διαγνώσει», αναφέρει η παθούσα στην βρετανική εφημερίδα.

Να σημειωθεί ότι οι γιατροί της Αρμενίας αφού δεν μπορούσαν να βοηθήσουν την κοπέλα έστειλαν τα… κρύσταλλα που βγαίνουν από τα μάτια της για ανάλυση στο εξωτερικό. Ωστόσο αφού η ιστορία της Satenik Kazaryan μια ρωσίδα οφθαλμίατρος, η Tatyana Shilova, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό REN ότι το περιστατικό μπορεί μεν να είναι πολύ σπάνιοι δεν είναι όμως μοναδικό. Όπως τόνισε σε ορισμένες περιπτώσεις τέτοια φαινόμενα προκαλούν γενετικές διαταραχές ή φλεγμονώδεις ασθένειες του οφθαλμού, αλλά και του σώματος. Πρόσθεσε δε ότι: «Ένα δάκρυ περιέχει πρωτεΐνες, λίπη, μικρο-στοιχεία καθώς επίσης έχει ιοντική σύνθεση. Αν στο δάκρυ συγκεντρωθούν πολλά άλατα αυτό μπορεί να προκαλέσει κρυστάλλωση. Οι πρωτεΐνες στα δάκρυα μπορούν επίσης να αυξήσουν την πυκνότητα τους»

Δείτε στην gallery τα… κρυστάλλινα δάκρυα της 22χρονης Αρμένισσας:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε διάσημος ηθοποιός (pics)

Συναγερμός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο - Δείτε τι βρήκαν

Σχετικές ειδήσεις