ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη Βρετανία: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος - σε ηλικία- τραγουδιστής που πιάνει... κορυφή στα charts

Μεγάλη Βρετανία: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος - σε ηλικία- τραγουδιστής που πιάνει... κορυφή στα charts
PIXABAY

Ο Σερ Ροντ Στιούαρτ ηλικίας 74 ετών και 11 μηνών είναι ο μεγαλύτερης ηλικίας άνδρας καλλιτέχνης που κατακτά την πρώτη θέση στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου με ένα άλμπουμ.

Σύμφωνα με το BBC, ο τραγουδιστής -τραγουδοποιός της ροκ πούλησε περισσότερα αντίτυπα του νέου άλμπουμ του αυτή την εβδομάδα από τον Ρόμπι Γουίλιαμς.

Ο αειθαλής Ροντ Στιούαρτ.ASSOCIATED PRESS

Το νέο άλμπουμ «You're in my Heart», του τραγουδιστή, είναι πρώτο με διαφορά 750 αντιτύπων από το χριστουγεννιάτικο άλμπουμ του Ρόμπι Γουίλιαμς «The Christmas Present» και του συγκροτήματος The Who που βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στο νέο του άλμπουμ, που κυκλοφόρησε στις 22 Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής έχει ηχογραφήσει νέες εκδοχές των μεγαλύτερων επιτυχιών, όπως τα «Sailing» και «I Don't Want to Talk About It» με τη Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα.

Ο Σερ Ροντ Στιούαρτ κατέρριψε το ρεκόρ, που κατείχε μέχρι τώρα ο Αμερικανός τραγουδιστής, Πολ Σάιμον.

Ωστόσο ο τραγουδιστής της ροκ δεν έχει καταρρίψει το ρεκόρ της Βέρα Λιν, η οποία βρέθηκε στην κορυφή του chart του Ηνωμένου Βασιλείου, το 2014, όταν ήταν 97 ετών με τη συλλογή «Vera Lynn: National Treasure».

«Μια νέα κυβέρνηση και ένα νέο νούμερο ένα για τον Σερ Ροντ» έγραψε ο τραγουδιστής στον λογαριασμό του στο Twitter. «Χάρη στις λεγεώνες των θαυμαστών μου, τους οποίους δεν θα θεωρήσω ποτέ δεδομένους» σημείωσε και πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια Ρόμπι, συγχαρητήρια Μπόρις (Τζόνσον) όλα καλά Πιτ Τάουνσεντ!».

Το γεγονός ότι συνεχάρη τον Μπόρις Τζόνσον για τη νίκη του στις εκλογές της Πέμπτης προκάλεσε αντιδράσεις των θαυμαστών του.

Σχετικές ειδήσεις