ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Μοντέλο έκανε έρανο με «καυτές» φωτογραφίες για τους πυρόπληκτους στην Αυστραλία (pics)

Απίστευτο: Μοντέλο έκανε έρανο με «καυτές» φωτογραφίες για τους πυρόπληκτους στην Αυστραλία (pics)

Πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια συγκέντρωσε ένα μοντέλο στις ΗΠΑ πουλώντας γυμνές της φωτογραφίες με αντάλλαγμα δωρεές για τους πυρόπληκτους στην Αυστραλία.

Η 20χρονη Κέιλεν Γουόρντ από το Λος Άντζελες είπε ότι όταν είδε την καταστροφή που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές στην Αυστραλία θέλησε να βοηθήσει. Το μοντέλο του Instagram σκέφθηκε λοιπόν ότι κάποιες αποκαλυπτικές της φωτογραφίες θα ήταν ένας καλός τρόπος για να συγκεντρώσει χρήματα. Έτσι το περασμένο Σάββατο η Κέιλεν ενημέρωσε τους ακολούθους της στο Twitter ότι θα στέλνει από μια γυμνή φωτογραφία της σε κάθε άτομο που δωρίζει από 10 δολάρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που συγκεντρώνουν χρήματα για τα θύματα των πυρκαγιών στην Αυστραλία.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Το… δόλωμα τσίμπησαν χιλιάδες χρήστες των social media, που της έστειλαν μέσω e-mail αποδείξεις από τις καταθέσεις τους σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, πυροσβεστικές υπηρεσίες και σε «νοσοκομεία» για κοάλα.

Η ανάρτηση του 20χρονου μοντέλου έγινε αμέσως viral, αλλά ο λογαριασμός της στο Instagram απενεργοποιήθηκε και αναγκάστηκε να ανοίξει άλλον ενώ προσπαθούσε να επαναφέρει σε λειτουργία τον προηγούμενο.

«Οι λογαριασμοί μου στο IG απενεργοποιήθηκαν, η οικογένειά μου με αποκήρυξε, ο τύπος που μου αρέσει δεν θέλει πια να μου μιλήσει κι όλα αυτά λόγω εκείνου του tweet. Aλλά δεν πάει στα κομμάτια, σώστε τα κοάλα», δήλωσε η 20χρονη στο Twitter.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στις φλόγες η Αυστραλία: Γάντια για κοάλα, ο κυκλώνας που φέρνει... την ελπίδα και οι viral εικόνες

Σκηνές Αποκάλυψης στην Αυστραλία: Απόκοσμες φωτογραφίες από τις φονικές πυρκαγιές