ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Οι πρώτες εικόνες από την τρομοκρατική επίθεση

Λονδίνο: Οι πρώτες εικόνες από την τρομοκρατική επίθεση
ap

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής (02/02) στο Λονδίνο καθώς ένας άνδρας που κρατούσε μαχαίρι επιτέθηκε σε πολίτες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, αστυνομικοί πυροβόλησαν τον άνδρα σε πολυσύχναστο δρόμο της περιοχής Στρίταμ του νότιου Λονδίνου.

Πιστεύεται ότι ο άνδρας είχε προηγουμένως επιτεθεί με μαχαίρι σε πολίτες τραυματίζοντας αρκετούς. Η Μητροπολιτική Αστυνομία, επιβεβαίωσε ότι εξετάζει το συμβάν ως τρομοκρατικό.

«Ένας άνδρας πυροβολήθηκε από ένοπλους αστυνομικούς στο Στρίταμ (νότιο Λονδίνο). Σε αυτό το στάδιο ένας αριθμός ανθρώπων φέρεται να έχουν μαχαιρωθεί. Οι περιστάσεις ερευνώνται - το περιστατικό χαρακτηρίστηκε ως σχετιζόμενο με την τρομοκρατία», ανέφερε χαρακτηριστικά η αστυνομία σε ανάρτησή της στο Twitter.

Το Sky News μετέδωσε πριν από λίγο ότι ο δράστης είναι νεκρός.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο στη Gallery:

Δείτε εικόνα από το σημείο της επίθεσης στα βίντεο που ακολουθούν:

Όπως μετέδωσε το BBC, μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν τρεις πυροβολισμούς λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι (τοπική ώρα). Πρόσθεσε δε, ότι υπάρχουν φόβοι πως αρκετοί άνθρωποι έχουν μαχαιρωθεί.

Η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή, στην οποία έχουν καταφτάσει αστυνομικοί, διασώστες και ασθενοφόρα.

Δείτε την αρχική ενημέρωση της Αστυνομίας:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Επιτέλους! Φραγή στις πενταψήφιες απάτες - Οι υπέρογκες χρεώσεις έφεραν μεγάλες αλλαγές