ΚΟΣΜΟΣ

Ανείπωτη τραγωδία: Κάηκε ζωντανή με τα έξι παιδιά της (pics)

Ανείπωτη τραγωδία: Κάηκε ζωντανή με τα έξι παιδιά της (pics)
Associated Press

Τραγική κατάληξη είχε μία μητέρα με τα έξι παιδιά της, καθώς πέθαναν όταν πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι τους στην πολιτεία του Μισισιπή στις ΗΠΑ.

Ο πατέρας, ο μοναδικός επιζών της φωτιάς που ξέσπασε στο ξύλινο σπίτι της οικογένειας στην πόλη Κλίντον, τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να σώσει τη σύζυγό του και τα έξι παιδιά τους.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα δευτέρου βαθμού και αναπνευστικά προβλήματα λόγω του καπνού που εισέπνευσε.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται, αν και οι τοπικές αρχές ξεκαθάρισαν πως δεν βλέπουν «δόλο» πίσω από το τραγικό περιστατικό. Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ενδεχομένως η φωτιά να ξεκίνησε από κάποιο βραχυκύκλωμα.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν σχεδόν 40 λεπτά για να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά. Πέντε από τα παιδιά βρέθηκαν αγκαλιασμένα σε μια κρεβατοκάμαρα ενώ η μητέρα με ένα άλλο παιδί εντοπίστηκε σε διαφορετική κρεβατοκάμαρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αρχηγός της Πυροσβεστικής στους New York Times.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Η 33χρονη μητέρα ήταν δασκάλα δημοτικού σχολείου και τα παιδιά -πέντε αγόρια και ένα κορίτσι- ήταν ηλικίας από ενός μέχρι 15 ετών.

Το σπίτι είχε χτιστεί γύρω στο 1951 και σε μερικά παράθυρα είχαν τοποθετηθεί σιδερένια κάγκελα, κάτι που ίσως εμπόδισε τα μέλη της οικογένειας να διαφύγουν ώστε να γλιτώσουν από την φωτιά.

«Έδειχναν πολύ καλοί άνθρωποι. Όλη η γειτονιά έχει συγκλονιστεί με ό,τι συνέβη», δήλωσε γείτονας στο NBC News.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του (pics)