ΚΟΣΜΟΣ

Ξύπνησε από κώμα και έμαθε τη φρικτή αλήθεια: Σε ΣΟΚ 48χρονη

Ξύπνησε από κώμα και έμαθε τη φρικτή αλήθεια: Σε ΣΟΚ 48χρονη
pixabay

Με το άσχημο παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στην έκρηξη του ηφαιστείου στη νήσο Γουάιτ της Νέας Ζηλανδίας, ήρθε αντιμέτωπη μία γυναίκα από τη νότια Αυστραλία.

Η Lisa Dallow είχε πάει με την οικογένειά της και δεκάδες ακόμη τουρίστες στο νησί Γουάιτ όταν το ηφαίστειο εξερράγη στις 9 του περασμένου Δεκεμβρίου. Η 48χρονη υπέστη εγκαύματα στο 60% του σώματός της, ενώ κατά την έκρηξη σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους συμπατριώτες της.

«Της πήρε αρκετό διάστημα για να συνέλθει» είπε εκπρόσωπος της οικογένειας σε αυστραλιανά ΜΜΕ. «Το μόνο που θυμάται είναι το ηφαίστειο να εκρήγνυται και να φωνάζει σε όλους γύρω της να τρέξουν να σωθούν. Θυμάται ακόμη πώς ο ουρανός έβρεχε πέτρες» πρόσθεσε. Η 48χρονη ήταν σε κώμα για δύο μήνες και όταν ξύπνησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου αναρωτιόταν πού βρισκόταν. Η πιο δύσκολη στιγμή όμως για την Lisa Dallow ήρθε όταν έμαθε τα όσα ακολούθησαν μετά τη διάσωσή της.

Δείτε στην gallery τι έμαθε η 48χρονη:

Η Lisa Dallow νοσηλεύεται ακόμη στη μονάδα εγκαυμάτων του Alfred Hospital της Μελβούρνης, όπως και άλλοι έξι συμπατριώτες της, θύματα της ίδιας φονικής έκρηξης που σημειώθηκε στο ηφαίστειο στη νήσο Γουάιτ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις