ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό: 17χρονος σκότωσε μητέρα και αδερφό - Η ανάρτηση ΣΟΚ στο Facebook

Τραγικό: 17χρονος σκότωσε μητέρα και αδερφό - Η ανάρτηση ΣΟΚ στο Facebook

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία…

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (15/2), στη Νότια Καρολίνα όταν ο 17χρονος Levi Norwood συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας της 34χρονης μητέρα του, Jennifer Norwood και του μικρού του αδερφού, Wyatt.

Δείτε στην gallery:

Σύμφωνα με το ABC News ο Levi Norwood φέρεται να πυροβόλησε μητέρα και αδερφό στο πάνω μέρος του σώματός τους. Σύμφωνα με τις αρχές, ο Levi φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε επίσης τον πατέρα του με ένα πιστόλι. Παρά τα τραύματά του, ο Joshua κατάφερε να διαφύγει, καλώντας σε βοήθεια και αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Οι αρχές αρχικά πίστευαν πως ο ανήλικος δράστης είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι, αλλά όταν έφτασαν στο σημείο, είχε φύγει.

Ένα στοιχείο που συγκλονίζει είναι ότι στο Facebook, η φωτογραφία εξωφύλλου του 17χρονου δείχνει την αμερικανική σημαία με ένα όπλο, ένα στρατιωτικό καπέλο και μπότες με την φράση «Πατρίδα των ελεύθερων. Λόγω των γενναίων», ενώ οι περισσότερες αναρτήσεις του αποδεικνύουν το ενδιαφέρον του για τους βετεράνους στρατιώτες.

Οι πιο πρόσφατες ορατές αναρτήσεις του είναι από το 2016 και ένα παιχνίδι του Facebook, ενώ εκείνη την χρονιά είχε δημοσιεύσει επίσης το τρέιλερ της ταινίας «Purge», Λίγο αργότερα είχε γράψει την φράση «Μισώ τα μωρά», χωρίς να δώσει άλλες εξηγήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στην Πάτρα: Γυναίκες με κομμένα κεφάλια και κρεμάλες έξω από το φανοποιείο του 40χρονου

Πόλεμος Ρωσίας-Τουρκίας: Ο Πούτιν απειλεί να διαλύσει τον Ερντογάν

Σχετικές ειδήσεις