ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: ΣΟΚ! Σε καραντίνα Χάρι και Μέγκαν – Έτσι προστατεύονται από τον ιό (pics)

Κορονοϊός: ΣΟΚ! Σε καραντίνα Χάρι και Μέγκαν – Έτσι προστατεύονται από τον ιό (pics)

Δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο η νέα τους ζωή…

Στον Καναδά βρίσκονται ξανά ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ προκειμένου να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους μακριά από το Μπάκιγχαμ. Ωστόσο λόγω του νέου κορονοϊου τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως φανταζόντουσαν.

Το λαμπερό ζευγάρι μαζί με τον 10 μηνών γιο του Άρτσι έχει αυτοαπομονωθεί λόγω του κορωνοϊού σε πολυτελή έπαυλη στη νήσο Βανκούβερ του Καναδά, όπου είχε εγκατασταθεί από τα τέλη Νοεμβρίου, πριν ακόμα ανακοινώσει την πρόθεσή του να εγκαταλείψει τον στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας και να μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής.

Δείτε την gallery:

Όπως αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο πηγή από το περιβάλλον της Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι αισθάνεται «απομονωμένος στη μέση του πουθενά» και «ανίκανος» καθώς ανησυχεί για την βασίλισσα και τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Μάλιστα, η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, ανέφερε πως ο Βρετανός γαλαζοαίματος επικοινωνεί με την 93χρονη μονάρχη και τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τους συμβουλεύει να προσέχουν την υγεία τους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Μέγκαν έχει επιβάλλει ένα πρωτόκολλο κανόνων υγιεινής λόγω κορωνοϊού στο προσωπικό και απαιτεί από τους ανθρώπους που εργάζονται για την οικογένειά της να φορούν γάντια μιας χρήσεως ό,τι κι αν κάνουν, ενώ τα άτομα που έρχονται σε άμεση επαφή με τον Χάρι, τη Μέγκαν και τον μικρό Άρτσι είναι ελάχιστα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πήγε στον γιατρό και διαγνώσθηκε με κορονοϊό – Δεν φαντάζεσθε τι αποκαλύφθηκε (pics)

Κορονοϊός: Πόσοι έχουν τα συμπτώματα στην Ελλάδα – Δείτε αναλυτικούς χάρτες

Σχετικές ειδήσεις