ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Δείτε τους με μάσκες για να προστατευθούν από τον κορονοϊό (pics)

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Δείτε τους με μάσκες για να προστατευθούν από τον κορονοϊό (pics)

Στην Καλιφόρνια βρίσκονται πλέον ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ.

Οι δύο νέοι έκαναν την πρώτη τους δημόσια έξοδο προκειμένου να συμμετάσχουν σε διανομή γευμάτων σε ασθενείς στο Λος Άντζελες.

Ο Χάρι και η Μέγκαν τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό φορούσαν γάντια και μάσκα. Οι δυο τους άκουσαν για τη συγκεκριμένη οργάνωση από τη μητέρα της Μέγκαν, που ζει στο Λος Άντζελες, και έμαθαν ότι έψαχνε για επιπλέον εθελοντές.

Δείτε στην gallery το ζεύγος με τις μάσκες:

Αυτή είναι η νέα έπαυλή τους

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, τα... βρόντηξαν και έφυγαν μακριά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ωστόσο η ζωή τους σαν κοινοί θνητοί έχει μια μεγάλη δόση χλιδής, εφάμιλλης με εκείνη που ζούσαν.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Οι ανόητοι στα χρόνια της πανδημίας - Δείτε τις φωτογραφίες και θα πειστείτε!

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο χάρτης του φονικού ιού στην Ελλάδα - Ποιες περιοχές παραμένουν «αλώβητες»

Κορονοϊός - Έλληνας καθηγητής του Johns Hopkins προειδοποιεί: Oι συνέπειες του ιού στους πνεύμονες

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το ζευγάρι αυτή τη στιγμή μένει σε ένα συγκρότημα η τοποθεσία του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Εδώ και καιρό όμως βρίσκονται σε διαπραγμάτευση ώστε η κατοικία τους από εδώ και πέρα να είναι η επιβλητική έπαυλη «Petra Manor» των 1200 τ.μ., με 8 κρεβατοκάμαρες, 10 μπάνια, πισίνα, γήπεδο τένις και κόστος 14.500 δολαρίων τη βραδιά.

Το «Petra Manor» έχει και διάσημους γείτονες, καθώς δίπλα είναι τα σπίτια των Μελ Γκίμπσον, Ρόμπερτ Ντάουνινγκ Τζούνιορ και Κέιτλιν Τζένερ, ενώ βρίσκεται σε μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες γειτονιές του Μαλιμπού.

Διαθέτει τεράστια κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με δύο νησίδες στο κέντρο και τραπεζαρία με τζάκι που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 20 άτομα. Το κελάρι για τα κρασιά είναι άκρως εντυπωσιακό, ενώ εξίσου μεγάλες είναι οι αίθουσες χορού και κινηματογράφου.

Εξωτερικά υπάρχει μια μεγάλη πισίνα, σπα, ένα γήπεδο τένις και μια καμπάνα με δική της κουζίνα και έξτρα δωμάτια, ενώ η είσοδος διαθέτει φυλάκια και έξτρα ασφάλεια. Το συνολικό κόστος της έπαυλης αυτή τη στιγμή ξεπερνά τα 20 εκατ. δολάρια, όμως οι ιδιοκτήτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τη διαθέσουν προς πώληση.

Δείτε στην gallery το νέο... παλάτι της Μέγκαν και του Χάρι:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Πρωτόγνωρες εικόνες στη Βαρβάκειο: Η ουρά τύλιξε όλο το τετράγωνο! (pics+vids)

Σχετικές ειδήσεις