ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε πώς είναι σήμερα η «Παναγία» του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» (pics)

Δείτε πώς είναι σήμερα η «Παναγία» του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» (pics)
Intime News

Η Olivia Hussey έχει μείνει στη μνήμη όλων με την ερμηνεία της ως «Παναγία» στην ταινία «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ».

Αν και πολύ νέα σε ηλικία, έδωσε κυριολεκτικά τον καλύτερό της εαυτό, όπως άλλωστε κι ο συμπρωταγωνιστής της, Robert Powell, στον ρόλο του «Ιησού».

Γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1951 στην Αργεντινή. Ο πατέρας της ήταν τραγουδιστής τάνγκο και η μητέρα της είχε βρετανικές και σκοτσέζικες ρίζες. Μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες και σε ηλικία 7 ετών έφυγε με τη μητέρα της στην Αγγλία και παρακολούθησε από πολύ μικρή μαθήματα ηθοποιίας. Από τα 13 της ήξερε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός.

Λέγεται ότι στο θέατρο με τη Vanessa Redgrave ήταν που την είδε για πρώτη φορά ο Gian Franco Zeffirell και του εντυπώθηκε η εικόνα της. Μέχρι που τρία χρόνια αργότερα, το 1968, ο μεγάλος σκηνοθέτης έψαξε την «Ιουλιέτα» του. Ήταν η ιδανική Ιουλιέτα, λόγω της αθωότητας και φυσικά της ομορφιάς της. Για τον ρόλο αυτό κέρδισε δύο βραβεία καλύτερης ηθοποιού, μεταξύ αυτών τη Χρυσή Σφαίρα.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της Olivia Hussey:

Ακολούθησαν οι επιτυχίες της στην ταινία «Έγκλημα στον Νείλο» με την Bette Davis και τον Peter Ustinov κι ο διασημότερος ρόλος της ως Παναγία στο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ».

Το 1971 η παντρεύτηκε τον Dean Paul Martin, γιο του Dean Martin, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Χώρισαν το 1978. Ο Marton, που εκτός από ηθοποιός και τραγουδιστής ήταν και πιλότος, σκοτώθηκε το 1987, όταν το Φάντομ που πιλοτάριζε έπεσε σε χιονοθύελλα και προσέκρουσε σε βουνό της Καλιφόρνιας.

Ο δεύτερος σύζυγος της Hassey ήταν o Iάπωνας μουσικός, ο Akira Fuse. Παντρεύτηκαν το 1980 στο Λος Άντζελες αλλά και σε μια δεύτερη, ινδική τελετή, στο Μαϊάμι. Το ζευγάρι έκανε έναν γιο και χώρισε το 1989.

Στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «The Girl on the Balcony» είχε γράψει ότι ακριβώς μετά την επιτυχία της στη μικρή και μεγάλη οθόνη υπέστη βιασμό από έναν σύντροφό της στο σπίτι που ο Charles Manson σκότωσε την έγκυο Sharon Tate. Το 1991 η Hassey παντρεύτηκε για τρίτη φορά με τον David Glen Eisley με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Πρωτόγνωρες εικόνες στη Βαρβάκειο: Η ουρά τύλιξε όλο το τετράγωνο! (pics+vids)

Σχετικές ειδήσεις