ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός - Μεγάλη Βρετανία: Θλίψη για τις δίδυμες που πέθαναν με διαφορά τριών ημερών

Κορονοϊός - Μεγάλη Βρετανία: Θλίψη για τις δίδυμες που πέθαναν με διαφορά τριών ημερών
AP PHOTOS

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις: Mια τραγωδία βιώνει μια οικογένεια στη Βρετανία, καθώς δίδυμες κατέληξαν με διαφορά τριών ημερών λόγω του κορονοϊού.

Η νοσοκόμα για παιδιά, Κέιτ Ντέιβις έφυγε από τη ζωή το βράδυ της περαμένης Τρίτης (21/4) στο Southampton General Hospital, ενώ τρεις ημέρες αργότερα, την Παρασκευή (24/4), έχασε τη μάχη με την νόσο η δίδυμη αδερφή της, Έμα, που είχε εργαστεί και αυτή στο ίδιο νοσοκομείο για εννέα χρόνια και είχε αποχωρήσει το 2013.

Τραγική φιγούρα η αδελφή τους Ζόι, δήλωσε σύμφωνα με το BBC: «Πάντα έλεγαν ότι μαζί αντίκρισαν το φως της ζωής και μαζί θα έφευγαν». Όπως είπε, οι αδελφές της αντιμετώπιζαν κι άλλα προβλήματα υγείας και δεν αισθάνονταν καλά εδώ και αρκετό διάστημα. «Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω πόσο ξεχωριστές ήταν. Το μόνο που ήθελαν ήταν να βοηθούν τους άλλους. Από τότε που ήταν νέες, παρίσταναν τις γιατρίνες και τις νοσοκόμες που θεράπευαν τις κούκλες τους. Έδιναν τα πάντα για τους ασθενείς που φρόντιζαν. Ήταν εξαιρετικές»…

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Σύμφωνα με στοιχεία των Nursing Times συνολικά 50 μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού στη Βρετανία έχουν χάσει τη μάχη με τον κορoνοϊό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχιαστικές εικόνες από «το ποτάμι του αίματος» (Pics)

Σχετικές ειδήσεις