ΚΟΣΜΟΣ

Α. Σινκλαίρ: «Δεν είμαι ούτε αγία, ούτε θύμα»

Α. Σινκλαίρ: «Δεν είμαι ούτε αγία, ούτε θύμα»

Την πρώτη της συνέντευξη από την περιπέτεια του Ντομινίκ Στρος Καν έδωσε η σύζυγός του, Αν Σινκλέρ, στο περιοδικό Elle, που θα κυκλοφορήσει αύριο στη Γαλλία.

Λίγο πριν αναλάβει ως επικεφαλής της γαλλικής έκδοσης της Huffington Post, η Αν Σινκλέρ αναφέρεται στη δικαστική περιπέτεια του Στρος Καν.

«Δεν είμαι ούτε αγία, ούτε θύμα. Είμαι μια ελεύθερη γυναίκα», υποστηρίζει, ενώ χαρακτηρίζει την επιστροφή της στη δημοσιογραφία ως «επιστροφή στο φως».

«Χάρηκα πολύ για τη νέα μου δουλειά, ένιωσα την ευφορία να συμμετέχω σε κάτι καινούριο. Νομίζω ότι μπορώ ακόμη να προσφέρω σε αυτή τη δουλειά», επισημαίνει αν και παραδέχεται ότι έχει άγχος για το αν όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους.

Όταν ρωτάται για την «άνευ όρων» υποστήριξη που παρείχε στον Στρος Καν, η Αν Σινκλέρ σημειώνει ότι «στήριξη άνευ όρων δεν υπάρχει. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει ανάμεσα στα ζευγάρια κι αρνούμαι να δώσω σε οποιονδήποτε να μας κρίνει. Αισθάνομαι ελεύθερη για τις αποφάσεις μου και τις πράξεις μου και αποφασίζω για τη ζωή μου νιώθοντας πλήρη ανεξαρτησία».