ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρει γνωστή ηθοποιός: «Χτυπήθηκα από κεραυνό μέσα στο σπίτι μου»

Σοκάρει γνωστή ηθοποιός: «Χτυπήθηκα από κεραυνό μέσα στο σπίτι μου»

Είχε Άγιο η διάσημη ηθοποιός…

«Γέμιζα το σίδερο με νερό. Είχα το ένα χέρι στη βρύση και το άλλο στο σίδερο. Εκείνη την ώρα, το πηγάδι (που βρίσκεται στο σπίτι της) χτυπήθηκε από κεραυνό. Ο κεραυνός πέρασε μέσω του νερού, με σήκωσε στον αέρα και με πέταξε στην κουζίνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσω στο ψυγείο».

Με τα λόγια αυτά η διάσημη ηθοποιός Σάρον Στόουν περιέγραψε το απίστευτο περιστατικό που έζησε μέσα στο σπίτι της και που θα μπορούσε να της στοιχήσει τη ζωή.

Στη συνέχεια, η Σάρον Στόουν μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου έκανε ηλεκτροκαρδιογράφημα, το οποίο έδειξε ότι πράγματι είχε στο σώμα της ηλεκτρικό φορτίο. «Έπρεπε να κάνω ηλεκτροκαρδιογράφημα σε καθημερινή βάση για δέκα ημέρες».

Δείτε την gallery:

Η Σάρον Στόουν έχει πλέον «πατήσει» τα 61, έχοντας αφήσει ιστορία σε αισθησιακές σκηνές κινηματογραφικών ταινιών, χωρίς, όμως, να χάνει τη λάμψη της κι αυτό το «κάτι» που γοητεύει τον ανδρικό πληθυσμό.

Αυτή την περίοδο, η διάσημη ηθοποιός ετοιμάζει να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της με τίτλο «The Beauty of Living Twice.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιτριόλι-Νέο βίντεο ντοκουμέντο:Η 35χρονη ετοιμάζει την επίθεση στην Ιωάννα