ΚΟΣΜΟΣ

Νέο «χαστούκι» για Χάρι και Μέγκαν - Τι συνέβη (pics)

Νέο «χαστούκι» για Χάρι και Μέγκαν - Τι συνέβη (pics)
ap

Η αίτηση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ για την εμπορική ονομασία του νέου τους φιλανθρωπικού οργανισμού Archewell απορρίφθηκε.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ παραιτήθηκαν από βασιλικά μέλη νωρίτερα φέτος και στη συνέχεια αποφάσισαν την ίδρυση του φιλανθρωπικού τους οργανισμού, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ωστόσο, η αίτηση για την εμπορική του ονομασία απορρίφθηκε επειδή δεν υπέγραψαν το έγγραφο και δεν πλήρωσαν όλα τα απαιτούμενα τέλη, όπως αποκάλυψαν έγγραφα της Sun.

Η γραφειοκρατική διαδικασία, την οποία έπρεπε να ακολουθήσουν συμπεριλάμβανε και την υποβολή αίτησης στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO), στις 3 Μαρτίου.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στη Gallery:

Το τελευταίο εμπόδιο έρχεται λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ ότι ανυπομονούν να ξεκινήσουν με το ίδρυμα, το οποίο θα αντικαταστήσει το μπραντ Sussex Royal.

Οι Sussexes μετακόμισαν πρόσφατα σε ένα κτήμα στο Μπέβερλι Χιλς, αφού πέταξαν από το νησί του Βανκούβερ όπου ζούσαν τον Μάρτιο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαρκέλλα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες - Την μακιγιάρισε και την φωτογράφισε