ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Γιονγκ Ουν: «Βόμβα» της Ιαπωνίας - «Κάτι συμβαίνει με την υγεία του»

Κιμ Γιονγκ Ουν: «Βόμβα» της Ιαπωνίας - «Κάτι συμβαίνει με την υγεία του»

Νέα σενάρια σχετικά με τον Βορειοκορεάτη μονάρχη.

Από την 24η Μαΐου έχει να εμφανιστεί δημόσια ο Κιμ Γιονγκ Ουν και τα σενάρια για την υγεία του έχουν «φουντώσει» ξανά, με την Ιαπωνία να δηλώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο πως «κάτι σημαντικό συμβαίνει».

Δια στόματος, λοιπόν, του υπουργού άμυνας της χώρας, Taro Kono, η Ιαπωνία έριξε ξανά... λάδι στη φωτιά, τονίζοντας πως οι πληροφορίες που έχει στην κατοχή του είναι πάρα πολύ σημαντικές και αφορούν την κατάσταση του Κιμ.

«Έχουμε κάποιες υποψίες για το τι συμβαίνιε με την υγεία του Κιμ. Είχαμε πληροφορίες πως γίνονται συγκεκριμένες προσπάθειες ώστε να μην μολυνθεί από covid-19. Γνωρίζουμε πως κάτι συμβαίνει στην χώρα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο γιατί μοιραζόμαστε πληροφορίες με τις ΗΠΑ», δήλωσε ο υπουργός της Ιαπωνίας.

Και αν δεν είναι αρκετή η πληροφορία από την Ιαπωνία, ήρθε και ένα δημοσίευμα των έγκυρων Times στο οποίο αναφέρεται πως ο Κιμ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγεία ή μπορεί να είναι και νεκρός!

Να σημειωθεί πως οι αναλυτές κάνουν λόγο για... κατρακύλα της οικονομίας της χώρας καθώς σε μια προσπάθεια να μην μολυνθεί η χώρα με covid-19, είναι κλειστά τα σύνορα με την Κίνα, την μοναδική χώρα με την οποία η Βόρεια Κορέα έχει εμπορικές συναλλαγές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βόρεια Κορέα: Οι απίστευτες εικόνες που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε