ΚΟΣΜΟΣ

Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις - Εκκενώθηκε και ερευνάται οικόπεδο στο Αννόβερο

Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις - Εκκενώθηκε και ερευνάται οικόπεδο στο Αννόβερο

Το σημείο είναι αποκλεισμένο από την αστυνομία.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην εξαφάνιση της υπόθεσης της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν, καθώς οι Αρχές έχουν αποκλείσει ένα οικόπεδο στο Αννόβερο και μάλιστα το σκάβουν!

Σύμφωνα με την γερμανική Haz.de, η αστυνομία οδηγήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο μετά από έρευνες ενώ την ίδια ώρα ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνισή της, ο Γερμανός παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, παραμένει στην φυλακή.

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ

Το σημείο βρίσκεται δίπλα στο κανάλι του Linden και σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιχείρηση.

Η αστυνομία του Αννόβερο, απέφυγε να σχολιάσει το παραμικρό ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπρίκνερ έμενε στην πόλη για τρία χρόνια, με τις Αρχές να εικάζουν πως μετά το Αλγκάρβε βρέθηκε εκεί.

Η Μαντλίν Μακάν εξαφανίστηκε από το Αλγκάρβε τον Μάιο του 2007 και ο Κρίστιαν Μπρίκνερ θεωρείται ως ο νούμερο ένα ύποπτος.

Μαρτυρία «φωτιά» - «Την είδα ζωντανή πριν από 4 χρόνια»

Περιπλέκει την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, η μαρτυρία μιας γυναίκας από την Πορτογαλία η οποία αναφέρει ότι είδε το κορίτσι πριν 4 χρόνια.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι είδε ένα κορίτσι που έμοιαζε στην μικρή Μαντλίν έξω από σούπερ μάρκετ στην Πορτογαλία στην περιοχή Gale κοντά στην Albufeira.

Ο μάρτυρας ισχυρίζεται ότι η έφηβη είχε το χαρακτηριστικό σημάδι στο ένα της μάτι καθώς και ότι μιλούσε γερμανικά.

«Υπήρχε ένα κορίτσι στα δεξιά μου που μιλούσε με ένα άλλο στα γερμανικά. Όταν κοίταξα τα μάτια της, ήμουν σίγουρη για αυτό που είδα. Ήταν ανοιχτόχρωμα μάτια με το ίδιο σημάδι στην κόρη που έχει και η Μαντλίν. Είμαι σίγουρη ότι ήταν αυτή», αναφέρει χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Και προσθέτει: «Το κοριτσάκι εκείνο πρέπει να ήταν ηλικίας 4-5 ετών».

Επιπλέον στην εκπομπή "Sexta as 9" του πορτογαλικού καναλιού RTP, η δασκάλα στο επάγγελμα ανέφερε ότι είδε παρκαρισμένο κοντά στο σημείο ένα βανάκι λευκού και κίτρινου χρώματος σαν και αυτό που είχε στην κατοχή του ο άνθρωπος που κατηγορείται για την απαγωγή του κοριτσιού, ο Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προειδοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.: Μην κάνετε αυτό το λάθος όταν φύγετε για διακοπές