ΚΟΣΜΟΣ

Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις - Ανακαλύφθηκε το υπόγειο που την έκρυψαν;

Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις - Ανακαλύφθηκε το υπόγειο που την έκρυψαν;

Μπροστά σε μια τεράστια αποκάλυψη βρίσκεται η γερμανική αστυνομία καθώς ανακαλύφθηκε θαμμένο ένα μυστικό υπόγειο στο παλιό σπίτι του Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων και εκσκαφέων, οι αστυνομικοί χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή αυτό το χωράφι που βρίσκεται στα δυτικά προάστια του Ανόβερου.

Ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου είπε ότι έχουν μεταφερθεί μεγάλες ποσότητες χώματος και πολλές πέτρες εκτός του χώρου αυτού.

Προς το παρόν, οι αρχές δεν έχουν δώσει καμία πληροφορία για τα αποτελέσματα των ερευνών τους που ξεκίνησαν την Τρίτη.

Πολλά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι έχουν εντοπίσει τα θεμέλια μιας παλιάς κατοικίας που περιλάμβανε ένα υπόγειο.

Η τοπική εφημερίδα Hannoverscher Allgemeine Zeitung (HAZ) έγραψε ότι ένας σκύλος κατάφερε να μπει σε ένα κοίλωμα, κάτω από το παλιό, πλακόστρωτο πάτωμα του σπιτιού.

Ένας γείτονας είπε εξάλλου στην εφημερίδα Bild ότι το κελάρι υπήρχε εδώ και πολύ καιρό και δεν καλύφθηκε όταν κατεδαφίστηκε το υπόστεγο που υπήρχε στο χωράφι αυτό, στα τέλη του 2007.

Μια εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μπράουνσβαϊχ, που είναι αρμόδια για την έρευνα, δεν θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές.

Σύμφωνα με τη HAZ, ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν, ο 43χρονος Κρίστιαν Μπ., ζούσε στο Ανόβερο το 2007, τη χρονιά δηλαδή που εξαφανίστηκε η 3χρονη Βρετανίδα.

Η υπόθεση της 13χρονης έχει πάρει νέα ώθηση μετά τη σύλληψη του βασικού ύποπτου.

Οι γερμανικές αρχές είναι πεπεισμένες ότι η Μαντλίν είναι νεκρή.

Η εκπρόσωπος Τύπου του γραφείου του Εισαγγελέα στο Μπράουνσβαϊγκ, Τζούλια Μέγιερ, επιβεβαίωσε ότι η Αστυνομία ψάχνει σε κήπο σπιτιού.

Μάλιστα, στην έρευνα χρησιμοποιείται και εκσκαφέας. Προφανώς οι αστυνομικοί υποψιάζονται ότι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση Μαντλίν είχε θάψει κάτι στην αυλή του σπιτιού, την περίοδο που έμενε εκεί.

Δείτε LIVE εικόνα:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι τους στην Πάρο (pics)