ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη απειλή Μπολσονάρου σε δημοσιογράφο - «Θα σου ρίξω μπουνιά»

Απίστευτη απειλή Μπολσονάρου σε δημοσιογράφο - «Θα σου ρίξω μπουνιά»

Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος για ακόμη μια φορά προκαλεί αρνητικά σχόλια με την συμπεριφορά του.

Σάλο προκάλεσε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, καθώς είπε σε δημοσιογράφο που του απηύθυνε ερώτηση για τις τραπεζικές καταθέσεις στον λογαριασμό της συζύγου του, της πρώτης κυρίας Μισέλ Μπολσονάρου, πως θέλει να του ρίξει μπουνιά!

«Θέλω να σου ρίξω μπουνιά στα μούτρα, εντάξει;», ακούγεται να απαντά ο Βραζιλιάνος πρόεδρος Ζαΐχ Μπολσονάρου στην ερώτηση του συντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ της εφημερίδας O Globo στο ηχογραφημένο απόσπασμα 37 δευτερολέπτων που έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, βραζιλιάνικα ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι ο συνεργάτης, ο Φαμπρίσιου Κεϊρός, έκανε καταθέσεις ύψους 72.000 reais (σχεδόν 10.850 ευρώ) στον λογαριασμό της πρώτης κυρίας μεταξύ του 2011 και του 2018.

Ο Κεϊρός υπήρξε συνεργάτης του μεγαλύτερου γιου του προέδρου Μπολσονάρου. Ο Φλάβιου Μπολσονάρου, σήμερα ομοσπονδιακός γερουσιαστής, ήταν τότε τοπικός βουλευτής στο Ρίο ντε Ζανέιρο.

Ο πρώην συνεργάτης του γιου του προέδρου έχει συλληφθεί στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται σχετικά με καταθέσεις που είχαν γίνει τη συγκεκριμένη περίοδο, ύψους 1,2 εκατ. reais (περίπου 181.000 ευρώ). Τα ερωτήματα σχετικά με τον Κεϊρός συνεχίζουν να καταδιώκουν την οικογένεια του προέδρου. Η υπόθεση είναι εμφανές πως ενοχλεί τον Μπολσονάρου, καθώς θέτει υπό αμφισβήτηση τη δέσμευσή του πως θα πάτασσε τη διαφθορά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Νέες φήμες ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα - Τι συμβαίνει με την υγεία του;