ΚΟΣΜΟΣ

Οικογένεια φιλοξενούσε 30χρονο στο σπίτι της και εκείνος δολοφόνησε τους γιους

Οικογένεια φιλοξενούσε 30χρονο στο σπίτι της και εκείνος δολοφόνησε τους γιους

Σκότωσε τα παιδιά της οικογένειας που τον φιλοξενούσε σε ένα φριχτό λουτρό αίματος.

Ως «άρρωστο τέρας» χαρακτήρισε ο Σερίφης του Πούτναμ, Γκέιτορ ΝτεΛοτς, τον 30χρονο Μαρκ Γουίλσον, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 12χρονο Ρόμπερτ Μπέικερ και τον 14χρονο αδελφό του Τέιτεν στο σπίτι τους στο Μέλροουζ της Φλόριντα, την περασμένη Τετάρτη κι ενώ οι γονείς τους κοιμόνταν.

Η μητέρα των αγοριών βρήκε τις σορούς των παιδιών της το επόμενο πρωινό.

Ο σερίφης είπε επίσης ότι ο Γουίλσον σκότωσε τα δύο αγόρια ως μέρος της «αρρωστημένης ατζέντας του», αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για πιθανό κίνητρο.

Αργότερα πρόσθεσε ότι ενδεχομένως είχε πάρει μεθαμφεταμίνη λίγο πριν από τη δολοφονία.

Πώς έγινε η φρικτή δολοφονία

Ο Γουίλσον, που κατηγορείται για δύο φόνους, είχε σχέση με τη θεία των άτυχων αγοριών. Οι γονείς τους, είχε καλέσει το ζευγάρι να μείνει στον ξενώνα που ήταν εκτός της οικίας τους, 16 ημέρες πριν από το φριχτό έγκλημα.

Αφού σκότωσε τα αγόρια, ο 30χρονος Γουίλσον λέγεται ότι βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της μητέρας του, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν δύο ημέρες μετά.

Η ξαδέρφη της οικογένειας Αντζελίν Κόκο μίλησε για το φρικτό έγκλημα στο CBS47: «Ήταν φρίκη, πραγματική φρίκη. Δεν μπορείς καν να φανταστείς το σκηνικό του εγκλήματος. Δεν το είδα αλλά άκουσα αρκετές λεπτομέρειες που είναι σαν να το βλέπω», τόνισε και πρόσθεσε ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη σύντροφο του Γουίλσον που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

«Η σύντροφός του ούρλιαζε 'βοήθεια. βοήθεια, βοήθεια,ο Μαρκ ομολόγησε! Ο Μαρκ το έκανε και είναι στη μαμά του!'».

Ο εισαγγελέας Τζέι Αρ Λαρίζα είπε ότι η δολοφονία των δύο αδελφών ήταν ανάμεσα στα πιο άγρια εγκλήματα της 40χρονης καριέρας του και πως η θανατική ποινή είναι στα χαρτιά για τον Γουίλσον.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Σύψας: Προετοιμαζόμαστε για το κακό σενάριο - Τι θα κλείσει με δεύτερο κύμα πανδημίας