ΚΟΣΜΟΣ

Μπέρμιγχαμ: Συνελήφθη 27χρονος για τις επιθέσεις με μαχαίρι

Μπέρμιγχαμ: Συνελήφθη 27χρονος για τις επιθέσεις με μαχαίρι
ASSOCIATED PRESS

Ο 27χρονος ύποπτος συνελήφθη στην περιοχή Σέλι Όουκ του Μπέρμιγχαμ στις 04:00 πμ, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική αστυνομία.

Επιθεωρητές της αστυνομίας δήλωσαν ότι οι επιθέσεις με μαχαίρι που έγιναν χθες σε τέσσερις τοποθεσίες σε διάστημα μεγαλύτερο των δύο ωρών στο Μπέρμιγχαμ συνδέονται μεταξύ τους, αλλά δεν πιστεύεται ότι έχουν σχέση με τη δράση συμμοριών ή με τρομοκρατία.

«Συλλάβαμε έναν άνδρα ως ύποπτο για ανθρωποκτονία και 7 απόπειρες ανθρωποκτονίας σε σχέση με τις #BirminghamStabbings», σημειώνει σε ανακοίνωση που έκανε μέσω Twitter η αστυνομία αναφερόμενη στις επιθέσεις με μαχαίρι.

Νεκρός από τις επιθέσεις είναι ένας 23χρονος, ενώ ένας άνδρας και μια γυναίκα ηλικίας 19 και 32 ετών αντίστοιχα, τραυματίστηκαν σοβαρά και εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Πέντε άνθρωποι, ηλικίας μεταξύ 23 και 33 ετών, τραυματίστηκαν λιγότερο σοβαρά από τις επιθέσεις αυτές.

Οι επιθέσεις έγιναν από τις 00:30 ως τις 02:20 τοπική ώρα (02:30 και 04:20 ώρα Ελλάδος) σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η αστυνομία δημοσιοποίησε χθες το βράδυ διάφορες εικόνες του υπόπτου από τις κάμερες παρακολούθησης και έλαβε «πολλές απαντήσεις».

«Η μια από τις υποθέσεις μας οδήγησε στην συνοικία Σέλι Όουκ σήμερα το πρωί όπου και συνελήφθη ένας άνδρας», διευκρίνισε η αστυνομία.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ετοιμάζουν διπλό χτύπημα οι Τούρκοι; «Κόκκινος» συναγερμός σε Έβρο και Καστελόριζο