ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Άνδρας αυτοκτόνησε σε ζωντανή μετάδοση – Viral στα social media το βίντεο

Σοκ: Άνδρας αυτοκτόνησε σε ζωντανή μετάδοση – Viral στα social media το βίντεο

Ένας 33χρονος αυτοπυροβολήθηκε την ώρα που βρισκόταν στο γραφείο του σπιτιού του στο Μισισίπι των ΗΠΑ και έκανε live μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Ο Ρόνι ΜακΝατ ήταν βετεράνος στρατιωτικός που είχε υπηρετήσει στο Ιράκ και σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται οι λόγοι που τον ώθησαν στην αυτοκτονία ήταν ότι πρόσφατα απολύθηκε από τη δουλειά του και χώρισε με την κοπέλα του.

Σύμφωνα με την Mirror, το βίντεο έγινε viral μέσω του TikTok παρόλο που η πλατφόρμα έχει προσπαθήσει να το απαγορέψει.

Δείτε την gallery:

Μάλιστα είναι πολλοί οι χρήστες που μέσω των social media, έχουν δει άθελα τους, το βίντεο και προειδοποιούν άλλους χρήστες .

Ένας εκπρόσωπος του TikTok δήλωσε:

«Εντοπίσαμε ένα βίντεο αυτοκτονίας μέσω live stream στο Facebook, το οποίο έχει διαμοιραστεί και σε άλλες πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένου του TikTok. Το σύστημα αυτόματα επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο βίντεο παραβιάζει την πολιτική της πλατφόρμας και επισημαίνει ή πωρωθεί την αυτοκτονία. Απαγορεύουμε τους λογαριασμούς που επανειλημμένως προσπαθούν ν' ανεβάσουν τέτοια βίντεο και εκτιμούμε τα μέλη της κοινότητας που αναφέρουν το περιεχόμενο και προειδοποιούν άλλους από το να δουν ή να μοιραστούν τέτοια βίντεο σε σεβασμό τόσο προς το πρόσωπο όσο και προς την οικογένεια».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πανίσχυρη γίνεται η Ελλάδα στον αέρα - Μια ανάσα πριν τη συμφωνία με τη Γαλλία