ΚΟΣΜΟΣ

Κούκλα Baby Yoda στο πλευρό των πυροσβεστών του Όρεγκον που δίνουν μάχη για την κατάσβεση πυρκαγιών

Κούκλα Baby Yoda στο πλευρό των πυροσβεστών του Όρεγκον που δίνουν μάχη για την κατάσβεση πυρκαγιών

Οι πυροσβέστες στο Όρεγκον τώρα έχουν μια μικρή αλλά ισχυρή Δύναμη στο πλευρό τους στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών, χάρη σε ένα πεντάχρονο αγόρι που τους έστειλε μία κούκλα Baby Yoda.

Ο Κάρβερ Τίνινγκ και η γιαγιά του Σάσα, αγόρασαν το πολύ ρεαλιστικό παιχνίδι Star Wars και το δώρισαν στο πυροσβεστικό σώμα στην πόλη Σκάπουζ εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών που έχουν πλήξει την αμερικανική πολιτεία. Δώρισαν επίσης διάφορα κονσερβοποιημένα προϊόντα, αλλά ο Κάρβερ επέλεξε συγκεκριμένα να αποστείλει την κούκλα ως συναισθηματική υποστήριξη στα πυροσβεστικά πληρώματα. «Ευχαριστούμε πυροσβέστες» έγραψε εκ μέρους του εγγονού της η Σάσα Τίνινγκ σε ένα σημείωμα που συνόδευε το Baby Yoda. «Εδώ είναι ένας φίλος για σας, σε περίπτωση που μείνετε μόνοι. Με αγάπη Κάρβερ» αναφέρει το σημείωμα.

O «Baby Yoda» - όπως ονομάζεται αλλιώς ο χαρακτήρας του «Παιδιού» στην τηλεοπτική σειρά The Mandalorian του Disney+ από πέρσι έχει γίνει viral στα social media.

Δείτες την gallery:

Οι πυροσβέστες του Όρεγκον καλωσόρισαν τη δική τους εκδοχή του Baby Yoda μετατρέποντάς τον σε μασκότ που πρωταγωνιστεί σε πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Του φόρεσαν στο κεφάλι μπαντάνα με την αμερικανική σημαία και τον μεταφέρουν σε διάφορες επιχειρήσεις κατάσβεσης πυρκαγιών, βγάζουν φωτογραφίες μαζί του και τις δημοσιεύουν στο διαδίκτυο.

«Αυτό που με κάνει πιο ευτυχισμένο είναι ότι φέρνει την ευτυχία στους ανθρώπους που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο» είπε ο Τίνινγκ. «Όποιος κρατάει το Baby Yoda και κοιτάζει αυτά τα μεγάλα μάτια ξέρει ότι τελικά όλα αυτά θα περάσουν και θα είναι εντάξει» είπε.

Ομάδα στο Facebook για τις περιπέτειες της κούκλας Baby Yoda συγκέντρωσε 24.000 ακόλουθους από τότε που την παρέλαβαν οι πυροσβέστες, στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Έρχονται «φορτωμένα»! Οι πανίσχυροι πύραυλοι Exocet και Meteor πού φτάνουν μέχρι... Τουρκία!