ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Τα νεότερα για την υγεία του - Η ανακοίνωση του γιατρού του

Τραμπ: Τα νεότερα για την υγεία του - Η ανακοίνωση του γιατρού του
AP

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν εμφάνισε συμπτώματα της Covid-19 τις τελευταίες 24 ώρες, με ιατρική εξέταση που του έγινε και οι ζωτικές ενδείξεις του δείχνουν ότι η κατάστασή του παραμένει σταθερή, δήλωσε σήμερα ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κόνλεϊ, με την άδεια του Τραμπ, ο γιατρός αναφέρει ότι ο πρόεδρος δεν έχει εμφανίσει πυρετό για πάνω από τέσσερις ημέρες και δεν χρειάστηκε, ούτε έλαβε συμπληρωματικό οξυγόνο μετά την αρχική του νοσηλεία.

Ο Τραμπ εισήχθη σε νοσοκομείο την Παρασκευή μετά διάγνωσή του με την νόσο. Επέστρεψε στον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα.

Παράλληλα, ο Αμερικανός πρόεδρος διέκοψε μέχρι τις προεδρικές εκλογές, τις διαπραγματεύσεις με τους Δημοκρατικούς στο Κογκρέσο για την έγκριση ενός νέου πακέτου μέτρων οικονομικής τόνωσης λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

«Έδωσα εντολή στους βουλευτές μου να σταματήσουν τις διαπραγματεύσεις μέχρι τις εκλογές, όταν, αμέσως μετά αφού νικήσω, θα εγκρίνουμε ένα μεγάλο Νομοσχέδιο Οικονομικής Τόνωσης που θα εστιάζει στους σκληρά εργαζόμενους Αμερικάνους και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter μια μέρα μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο όπου νοσηλευτόταν έχοντας νοσήσει από την Covid-19.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Κυκλώνει» την Ελλάδα! 194 τα κρούσματα στην Αττική - Συναγερμός σε Κοζάνη και Ιωάννινα