ΚΟΣΜΟΣ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πήρε εξιτήριο μετά την επέμβαση στο κεφάλι

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πήρε εξιτήριο μετά την επέμβαση στο κεφάλι

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είναι πλέον καλά μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο και πήρε εξιτήριο.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς δεν ένιωθε καλά. Εκεί διαπιστώθηκε πως είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλό του και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε εξαιρετικά, ενώ λίγες ώρες μετά την επέμβαση είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε με όλους όσους τον επισκέπτονταν στο δωμάτιο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεκάδες θαυμαστές του είχαν συγκεντρωθεί έξω από την κλινική Όλιβος στα προάστια του Μπουένος Άιρες κι όταν ενημερώθηκαν ότι η εγχείρηση πήγε καλά φώναζαν ρυθμικά το όνομά του.

Το εξιτήριο του μάγου της μπάλας ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (9/11), ωστόσο, ο γιατρός του «Ντιεγκίτο», Λεοπόλδο Λούκε, ανέφερε πως θα έβγαινε λίγες ημέρες αργότερα: «Ο οργανισμός του Ντιέγκο τα πήγε πολύ καλά στην εγχείρηση. Είναι μια επέμβαση ρουτίνας, δεν είναι περίπλοκη, αλλά δεν παύει να είναι μια εγχείρηση στο κεφάλι.

Τις επόμενες ημέρες θα φύγει για να γυρίσει στο σπίτι του. Η κατάστασή του πάντως και η εξέλιξη της υγείας του είναι μια χαρά».

Ο Ντιέγκο, ο οποίος λίγες ημέρες πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο έκλεισε τα 60 του χρόνια, είναι πλέον στο σπίτι του και αναρρώνει έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του.