ΚΟΣΜΟΣ

Ομπάμα: «Αν κρυφτεί ένας Πλανητάρχης, θα τον βγάλουν... πεζοναύτες από τον Λευκό Οίκο»

Ομπάμα: «Αν κρυφτεί ένας Πλανητάρχης, θα τον βγάλουν... πεζοναύτες από τον Λευκό Οίκο»
AP

Στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ βρέθηκε ο Μπάρακ Ομπάμα ο οποίος μίλησε για το νέο του βιβλίο "A Promised Land"

O Μπάρακ Ομπάμα, αστειευόμενος, σε διάλογό του με τον παρουσιαστή ο οποίος τον ρώτησε αν υπάρχουν πολλά σημεία εντός του Λευκού Οίκου που θα μπορούσε να κρυφτεί ένας Πλανητάρχης, είπε: «Πιστεύω ότι πάντα έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε τους SEALS να τον ξετρυπώσουν».

Μάλιστα, όταν ο Τζίμι Κίμελ τον ρώτησε εάν έγραψε ένα τόσο μεγάλο βιβλίο με τα απομνημονεύματά του (ξεπερνά τις 700 σελίδες), μόνο και μόνο για να είναι βέβαιος ότι ο Τραμπ δεν πρόκειται να το διαβάσει ποτέ, ο Ομπάμα απάντησε: «Από ό,τι ακούω, δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να είναι 700 σελίδες για να μην τον διαβάσει».

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μπαράκ Ομπάμα, ρωτώντας τον κάτι αδιάκριτο: «Το βράδυ που πιάσατε τον Μπιν Λάντεν, εσείς και η Μισέλ κάνατε έρωτα για να το γιορτάσετε;».

Ατάραχος, ο Ομπάμα απάντησε ότι «υποθέτω ότι η Μισέλ κοιμόταν ήδη όταν γύρισα στο σπίτι. Γιατί, γενικότερα, η αλήθεια είναι ότι εκείνη κοιμόταν όταν εγώ τελείωνα τη δουλειά». Ο Κίμελ όμως επέμεινε, πειράζοντας τον πρώην Πλανητάρχη: «Ελάτε τώρα κύριε Πρόεδρε, δεν χρειάζεται να εφευρίσκετε δικαιολογίες». Και πάλι όμως ο ετοιμόλογος Ομπάμα είχε την τελευταία ατάκα: «Δεν δικαιολογούμαι. Λυπάμαι».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Βατόπουλου στο Newsbomb.gr: Lockdown τύπου Κίνας τώρα! Κλείστε τα πάντα για 15 ημέρες