ΚΟΣΜΟΣ

Μυστήριο με τη «βουτιά θανάτου» για 19χρονη Ρωσίδα – Εμπλέκεται ο εκατομμυριούχος πατέρας της;

Μυστήριο με τη «βουτιά θανάτου» για 19χρονη Ρωσίδα – Εμπλέκεται ο εκατομμυριούχος πατέρας της;

Η 19χρονη Βαλέρια Σπιλένκο βρέθηκε νεκρή αφού έπεσε στο κενό από το παράθυρό του υπνοδωματίου της στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, Μόσχα.

Ο πατέρας της, ο 45χρονος Αντρέι Σπιλένκο ένας από τους πιο γνωστούς μάνατζερ στη Ρωσία, ο οποίος στο παρελθόν ήταν και βουλευτής με το κόμμα «Ενωμένη Ρωσία» του Βλαντιμίρ Πούτιν, αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση μετά από δημοσιεύματα που αφήνουν υπονοούμενα για εγκληματική ενέργεια πίσω από τον τραγικό θάνατο της 19χρονης Βαλέρια.

Η Βαλέρια έκανε τη «βουτιά θανάτου» λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, μια ημέρα μετά τα 19α γενέθλιά της.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 45χρονος πατέρας της άκουσε τα ουρλιαχτά της κόρης του, μπήκε στο δωμάτιό της και αφού είδε το παράθυρο ανοιχτό στη συνέχεια εντόπισε και το πτώμα της.

Η άτυχη Βαλέρια

«Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα και την οικογένειά μου. Διαπιστώνω ότι ορισμένα ΜΜΕ προσπαθούν να μεταφράσουν λάθος τις πληροφορίες και να παρουσιάσουν την υπόθεση ότι έχει εγκληματική φύση» ανέφερε σε δήλωσή του Σπιλένκο.

Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για «ατύχημα», χωρίς, ωστόσο, να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πώς προέκυψε η εκτίμηση αυτή από την αστυνομία.

Την υπόθεση περιπλέκει το γεγονός ότι δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα με τους φίλους της 19χρονης να υποστηρίζουν ότι δεν είχαν δει κάποιο σημάδι που να τους ανησυχεί ότι η Βαλέρια σκέφτεται την αυτοκτονία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σε «κόκκινο» συναγερμό η κυβέρνηση ενόψει των Χριστουγέννων - Δεν αποκλείονται νέα τοπικά lockdown