ΚΟΣΜΟΣ

Πούτιν: Αυτό είναι το παλάτι αξίας 1 δισ. του «τσάρου» - Τι καταγγέλλει ο Ναβάλνι

Πούτιν: Αυτό είναι το παλάτι αξίας 1 δισ. του «τσάρου» - Τι καταγγέλλει ο Ναβάλνι

Διαθέτει από γυμναστήριο μέχρι στριπτιτζάδικο (!) ενώ φυσικά υπάρχει απαγόρευση πτήσης πάνω από το παλάτι του Ρώσου ηγέτη.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν απολαμβάνει εδώ και λίγες εβδομάδες το νέο του παλάτι, αξίας 1 δισ. δολαρίων, ωστόσο η αντιπολίτευση με ηγέτη τον Αλεξέι Ναβάλνι πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον Ρώσο πρόεδρο για χλιδή σε βάρος του λαού.

H oμάδα του Ναβάλνι κατάφερε να ανακαλύψει τα σχέδια του παλατιού του Ρώσου προέδρου στη Μαύρη Θάλασσα. Από τα αρχιτεκτονικά προσχέδια, κατάφεραν, με ειδικό λογισμικό, να δημιουργήσουν τρισδιάστατες εικόνες από τα δωμάτια της βίλας όπως θα είναι όταν θα ολοκληρωθούν

Το κτίσμα βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 8.000 στρεμμάτων, σχεδόν 40 φορές το μέγεθος του Μονακό,

Οι εικόνες, που δημοσιεύτηκαν στο blog του Νοβόλνι, αποκαλύπτουν ένα παλάτι μοναδικής χλιδής που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα κανονικό θέατρο 500 θέσεων, ένα υπόγειο παγοδρόμιο, μια εκκλησία, ένα καζίνο με slot machines, τραπέζια για πόκερ και ρουλέτα, στριπτιζάδικο με μπάρες για pole dancing μεταξύ άλλων πολλών.

Το παλάτι που κόστισε πάνω από 1 δισ. δολάρια, βρίσκεται σε ζώνη απαγόρευσης εναέριων πτήσεων και έχει δικό του λιμάνι για μέγα γιοτ, το οποίο συνδέεται με υπόγειο τούνελ με το κύριο κτίσμα.

Δείτε στην gallery τις εικόνες:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμική Αεροπορία: Στη «φωλιά» των Rafale Έλληνες πιλότοι - Η εκπαίδευση στα γαλλικά υπερόπλα