ΚΟΣΜΟΣ

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Φωτογραφίες σοκ – Κοίμιζε στα πόδια του ανήλικο κορίτσι μετά από ταξίδι στη Disney

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Φωτογραφίες σοκ – Κοίμιζε στα πόδια του ανήλικο κορίτσι μετά από ταξίδι στη Disney

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση Έπσταϊν ακόμα και μετά την αυτοκτονία του – Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας απεικονίζουν τον 66χρονο παιδόφιλο να κοιμίζει στην αγκαλιά του κοριτσάκι στο ιδιωτικό του αεροσκάφος, μετά από μια εκδρομή στη Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική Daily Mail, οι φωτογραφίες που χρονολογούνται από το 2004 δείχνουν τον δισεκατομμυριούχο να έχει πάρει αγκαλιά ένα ανήλικο κορίτσι και αυτό κοιμάται ήσυχα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail δεν υπάρχει καμία υπόδειξη ότι το ανήλικο κοριτσάκι στη φωτογραφία ήταν θύμα του 66χρονου παιδόφιλου και η ταυτότητά της παρέμεινε ανώνυμη.

Πηγή που βρισκόταν στο ταξίδι περιγράφει στη DailyMail τη φρίκη του όταν ανακάλυψε τις κρυμμένες φωτογραφίες. «Ήταν μια κουραστική μέρα και το κορίτσι κοιμήθηκε στην αγκαλιά του. Η εικόνα είναι τρομακτική με βάση αυτά που γνωρίζουμε τώρα, αλλά τότε το βλέπαμε ως μια εντελώς αθώα κίνηση του», ανέφερε.

Τα έξοδα του ταξιδιού ήταν όλα πληρωμένα και – σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail – o παιδόφιλος δείπνησε και έκανε παρέα με αρκετές ανυποψίαστες οικογένειες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Forbes: «Οι Τούρκοι έχουν πιο ισχυρό Ναυτικό» - Δείτε τι έπαθαν από τον… αδύναμο ελληνικό Στόλο