ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Χρυσάφι! Πόσο κόστισε στο CBS η συνέντευξή τους στην Όπρα

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Χρυσάφι! Πόσο κόστισε στο CBS η συνέντευξή τους στην Όπρα
AP

Εκατομμύρια «στα πόδια» της Όπρα Γουίνφρεϊ, για τη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, το CBS πλήρωσε πολλά εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα της συνέντευξης της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η δίωρη συνέντευξη, που θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. της Κυριακής, κόστισε στο δίκτυο αρκετά, πιθανότατα ένα ποσό μεταξύ 7 εκατομμυρίων και 9 εκατομμυρίων δολαρίων, ανέφερε η Wall Street Journal. Το CBS αγόρασε τα δικαιώματα από την εταιρεία της Όπρα, Harpo Productions. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως το αμερικανικό δίκτυο χρεώνει 325.000 δολάρια για κάθε 30 δευτερόλεπτα εμπορικής προβολής!

Το CBS μπορεί επίσης να δώσει άδεια για τη συνέντευξη σε διεθνείς αγορές. Ένας εκπρόσωπος των Sussexes είπε στην Wall Street Journal ότι το ζευγάρι δεν πληρώθηκε για τη συνέντευξη. Σε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που μεταδόθηκε στο «CBS This Morning» την Παρασκευή, η Μαρκλ λέει στην Όπρα ότι αισθάνεται «απελευθερωμένη» να μιλήσει για τον εαυτό της, αφού έπρεπε να απορρίψει το αρχικό αίτημα της παρουσιάστριας λόγω του Παλατιού.

«Είπες, "λυπάμαι, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή"», ακούγεται η Όπρα να λέει στο κλιπ, υπονοώντας πως επιχείρησε και νωρίτερα να εξασφαλίσει μια συνέντευξη μαζί της.

«Θυμάμαι τη συζήτησή μας πολύ καλά», απαντά η Μέγκαν Μαρκλ, και συνεχίζει λέγοντας πως δεν της επιτρεπόταν να μιλήσει όσο βρισκόταν στο Παλάτι.

Η συνέχεια στην πολυαναμενόμενη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ την Κυριακή στις 7 Μαρτίου. Θα υπάρξει άραγε απάντηση από την βασιλική οικογένεια στις αποκαλύψεις του ζευγαριού;

Σημειώνεται ότι, η συνέντευξη αυτή στην Όπρα είναι η πρώτη κοινή των Σάσεξ, μετά την παραίτησή τους από την βασιλική οικογένεια και την μόνιμη εγκατάσταση μαζί με τον γιο τους Άρτσι στις ΗΠΑ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά δώρων σε όλες τις συντάξεις: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι