ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στη Ρωσία: Μητέρα ανάγκασε τον 8χρονο γιο της να πιει βενζίνη και του έβαλε φωτιά

Φρίκη στη Ρωσία: Μητέρα ανάγκασε τον 8χρονο γιο της να πιει βενζίνη και του έβαλε φωτιά

Φρικιαστικό θάνατο είχε οκτάχρονος στη Ρωσία, τον οποίο η μητέρα του φέρεται να ανάγκασε να πιει βενζίνη και να του έβαλε φωτιά με αναπτήρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η 31χρονη Αναστασία Μπαουλίνα, ταμίας, θεώρησε ότι ο γιος της την είχε «προδώσει» λέγοντας στον πατριό του πως την είχε επισκεφθεί ο φερόμενος εραστής της.

Για αυτό τον λόγο τον πήρε στην αυλή, τον περιέλουσε με βενζίνη – όπως αναφέρεται, τον έβαλε επίσης και να πιει- και του έβαλε φωτιά με αναπτήρα. Ο οκτάχρονος πέθανε σε νοσοκομείο στο Κουρσκ, αφού υπέστη εγκαύματα 45%.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για το φρικτό έγκλημα, ενώ η μητέρα έχει συλληφθεί.

Η δωδεκάχρονη Νατάσα, αδελφή του θύματος, είπε ότι του έριχνε βενζίνη στο στόμα ενώ ο ίδιος έκλαιγε. Στη συνέχεια το κορίτσι τράπηκε έντρομο σε φυγή, ενώ η μητέρα και ο πατριός του οκτάχρονου, Πάβελ Μπαουλίν, έσβησαν τις φλόγες και κάλεσαν ασθενοφόρο. Ωστόσο το παιδί είχε υποστεί βαρύτατα τραύματα και πέθανε δύο ημέρες μετά.

Εάν η Μπαουλίνα καταδικαστεί, μπορεί να της επιβληθεί ποινή φυλάκισης μέχρι και 20 ετών. Σημειώνεται πως είναι επίσης σε εξέλιξη έρευνα για τους λόγους που κρίθηκε ότι το παιδί, το οποίο είχε βρεθεί στο παρελθόν σε ορφανοτροφείο, μπορούσε να επιστραφεί στη μητέρα του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Όλο και πιο κοντά η σταδιακή άρση – Το χρονοδιάγραμμα για ψώνια, σχολεία, εστίαση