ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Πρωταθλητής ΜΜΑ μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε εστιατόριο, με τον αδελφό του να «εκδικείται»

Ρωσία: Πρωταθλητής ΜΜΑ μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε εστιατόριο, με τον αδελφό του να «εκδικείται»
YouTube/Alan KHADZIEV

Ο Αλάν Χατζίεφ, Ρώσος αθλητής του ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε καυγά σε εστιατόριο στο Μοζντόκ της Βόρειας Οσετίας- και, σύμφωνα με αναφορές, ο αδερφός του σκότωσε μετά τον φερόμενο ως δράστη.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του RT, το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στο εστιατόριο «Vegas», όπου ο 31χρονος μαχητής είχε πάει με τον αδελφό του.

Για άγνωστο λόγο σημειώθηκε λογομαχία μεταξύ κάποιων εκ των θαμώνων, και κλιμακώθηκε σε βίαιο καυγά, με τον Χατζίεφ να προσπαθεί να χωρίσει τους εμπλεκόμενους. Ωστόσο, κατά την προσπάθειά του αυτή δέχτηκε μια μαχαιριά στην καρδιά από άνδρα που του επιτέθηκε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε.

Όπως μετέδωσε το RT, επικαλούμενο ανεπιβεβαίωτες αναφορές, μετά το συμβάν ο αδελφός του Χατζίεφ επιτέθηκε στον ύποπτο, ο οποίος επίσης πέθανε από τα τραύματά του.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για την υπόθεση με εμπλοκή της στρατονομίας, καθώς ο αδελφός του Χατζίεφ, όπως αναφέρθηκε, είναι στρατιώτης.

Ο Όλεγκ Χαμπάλοφ, αξιωματούχος της περιοχής, επιβεβαίωσε μέσω Instagram τον θάνατο του αθλητή και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

O Χαντζίεφ ήταν δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Full Contact Fighting, ένας τίτλος που απονέμεται από τη Διεθνή Ομοσπονδία FCF (Full Contact Fighting- πάλη πλήρους επαφής)- ΜΜΑ (IF FCF-MMA), που εδρεύει στη Ρωσία.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΜΜΑ Βόρειας Οσετίας, Ιμπραγκίμ Τιμπίλοφ, είπε ότι ο Χατζίεφ είχε πάει στο Μοζντόκ για έναν γάμο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Γιαμαρέλλου στο Newsbomb.gr: Τα κρούσματα θα συνεχίσουν να αυξάνονται – Πώς θα κάνουμε Πάσχα