ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Σε εξέλιξη ένοπλη ληστεία με ομήρους σε τράπεζα της Μινεσότα

Ληστεία σε τράπεζα
Twitter

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Μινεσότα των ΗΠΑ καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη για περιστατικό ένοπλης ληστείας με ομήρους σε τράπεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε μια κατάσταση ομηρείας στο υποκατάστημα St. Cloud South του Wells Fargo, που βρίσκεται στην οδό 200 33rd Avenue South», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας στα τοπικά ΜΜΕ.

«Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βοηθήσουμε στην έρευνά τους», συμπλήρωσε.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί από το περιστατικό.

Η εκπρόσωπος της τράπεζας, Στέισι Σίλερ, μιλώντας στα τοπικά μέσα τόνισε ότι ένας άνδρας με όπλο έπιασε ως ομήρους έναν μικρό αριθμό ανθρώπων, οι οποίοι όλοι τους ήταν υπάλληλοι της τράπεζας.

Αρκετές ώρες αργότερα, μια γυναίκα βγήκε με ψηλά τα χέρια, την ώρα που κάποιος μέσα από την τράπεζα είχε ανοίξει την πόρτα και πετούσε χαρτονομίσματα, ενώ λίγο αργότερα απελευθερώθηκε και δεύτερος όμηρος.

Σύμφωνα με τις αρχές οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Η αστυνομία ζητάει από τον κόσμο να απομακρυνθεί από το σημείο, ωστόσο αρκετοί πολίτες βρίσκονται απέναντι από την τράπεζα και παρακολουθούν τα γεγονότα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Καπραβέλου στο Newsbomb.gr: Τέλη Μάη θα δούμε τρομακτική αύξηση νεκρών – Φόβοι για νέα μέτρα