ΚΟΣΜΟΣ

Τρομακτικό ατύχημα: Ηλεκτρικό ποδήλατο εξερράγη σε ασανσέρ - Πέντε τραυματίες (vid)

Ατύχημα ασανσέρ
Youtube

Οι τοπικές Αρχές στην Κίνα ξεκίνησαν έρευνα για να προσδιορίσουν εάν η έκρηξη προκλήθηκε από εργοστασιακό ελάττωμα ή τροποποίηση της μπαταρίας.

Πέντε άτομα -ανάμεσά τους και ένα βρέφος πέντε μηνών- τραυματίστηκαν στην Κίνα μετά από έκρηξη της μπαταρίας ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου μέσα σε ασανσέρ.

Σε βίντεο από την κάμερα ασφαλείας φαίνεται το ποδήλατο να αρχίζει να βγάζει πυκνό καπνό μόλις οι πόρτες κλείνουν και δευτερόλεπτα μετά να εκρήγνυται. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στον ανελκυστήρα - τρεις άνδρες, μια γυναίκα και ένα μωρό - υπέστησαν εγκαύματα διαφόρων βαθμών και παραμένουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το newsweek, η 55χρονη γιαγιά του μικρού κοριτσιού ήταν αυτή που υπέστη τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς εγκαύματα στο 75% του σώματός της και βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας με την εγγονή της.

Οι τοπικές Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να προσδιορίσουν εάν η έκρηξη προκλήθηκε από εργοστασιακό ελάττωμα ή τροποποίηση της μπαταρίας. Εάν ισχύει το δεύτερο, ο ιδιοκτήτης του ποδηλάτου θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινικές κατηγορίες.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Στην Ελλάδα ο Γιάννης Λαγός για να εκτίσει την ποινή του - Βίντεο με την μεταγωγή του