ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: 22χρονος σκότωσε μητέρα, αδελφή και θετό αδερφό και επικαλέστηκε… αυτοάμυνα

Δολοφονία ΗΠΑ δράστης
Σάλος στις ΗΠΑ από την τριπλή δολοφονία με δράστη έναν 22χρονο που σκότωσε τη μητέρα του, την 11χχρονη αδελφή του και τον θετό αδερφό του

Σάλος στις ΗΠΑ από την τριπλή δολοφονία με δράστη έναν 22χρονο που σκότωσε τη μητέρα του, την 11χχρονη αδελφή του και τον θετό αδερφό του

Στη σύλληψη ενός 22χρονου από το Τενεσί των ΗΠΑ προχώρησε η αστυνομία καθώς ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του, της 11χρονης αδελφής του και του θετού αδερφού του ενώ την τελευταία στιγμή γλίτωσε ο πατριός του.

Ο Ναθάνιελ Πίπκιν όπως είναι το όνομα του 22χρονου άνοιξε πυρ στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Κολούμπια τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, δε, τρεις ώρες αργότερα και σε απόσταση 100 μιλίων από το σημείο της δολοφονίας διαπίστωσαν ότι ήταν οπλισμένος καθώς στο αυτοκίνητό του είχε όπλα ενώ ο ίδιος φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Εντωμεταξύ ο 22χρονος δράστης όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο γιατί σκότωσε τους τρεις συγγενείς του απάντησε ψυχρά «ήταν αυτοάμυνα».

Ο 22χρονος είχε και στο παρελθόν μπλεξίματα με τον νόμο καθώς τον περασμένο Μάρτιο είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή.

Για την ώρα παραμένει, πάντως, άγνωστο τι οδήγησε στην τριπλή δολοφονία με θύμα την 11χρονη αδερφή του δράστη, την 44χρονη μητέρα του και τον 20χρονο θετό αδερφό του με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι στις προθέσεις του 22χρονου ήταν να δολοφονήσει και τον πατριό του ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει την τελευταία στιγμή πηδώντας από ένα παράθυρο και ειδοποιώντας, τελικά, τις αρχές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Συγγενείς και φίλοι αναζητούν εκείνον που τράβηξε τη φωτογραφία από το νεκροτομείο

Καιρός: Πότε ξεκινούν και πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες – Σε δύο ατμοσφαιρικά βουνά η Ελλάδα

Δίκη για βιτριόλι: Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό η Ιωάννα Παλιοσπύρου