ΚΟΣΜΟΣ

Μικρή Μαντλίν: «Όσα χρόνια και αν περάσουν ελπίζουμε στον εντοπισμό της»

Μικρή Μαντλίν: «Όσα χρόνια και αν περάσουν ελπίζουμε στον εντοπισμό της»
Περιμένουν σε ένα θαύμα
ASSOCIATED PRESS

Τις ελπίδες της οικογένειας της μικρής Μαντλίν αναπτέρωσε η εύρεση της 4χρονης Κλιό στην Αυστραλία, η οποία απήχθη από το κάμπινγκ όπου παραθέριζε με την οικογένειά της στις 16 Οκτωβρίου και εντοπίστηκε ζωντανή την Τετάρτη.

Μετά από 18 μέρες γεμάτες αγωνία οι γονείς της μικρής Κλιό Σμιθ κατάφεραν, χάρη στις εντατικές έρευνες της αυστραλιανής αστυνομίας, να την αγκαλιάσουν και πάλι. Ο εντοπισμός της 4χρονης, την οποία ο Τύπος αποκαλούσε ως «μικρή Μαντλιν της Αυστραλίας», έδωσε ελπίδες στους γονείς της Μαντλίν Μακάν ότι ίσως μπορέσουν και οι ίδιοι να δουν και πάλι την κόρη τους.

Άλλωστε η Κέιτ και ο Τζέρι Μακάν δεν σταμάτησαν ποτέ, μαζί με την μητροπολιτική Αστυνομία, να ψάχνουν από το 2007 την Μαντλίν, τα ίχνη της οποία χάθηκαν από πορτογαλικό θέρετρο. Πηγή κοντά στην οικογένεια της Μαντλίν ανέφερε ότι οι γονείς της ήταν πρόθυμοι να συνδράμουν στην εύρεση της Κλιό, ενώ για την εύρεσή της είπαν πως κάθε γονιός που έχει χάσει το παιδί του εύχεται να ακούσει κάποια στιγμή ένα ευχάριστο νέο, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του - Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις (vid)

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος - Η επιθυμία της οικογένειάς του (pics)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θα πάμε σε νέο lockdown - Δύο αυξήσεις του κατώτατου μισθού το 2022