ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με θάνατο μοντέλου στο Λος Άντζελες: Το παράτησαν νεκρό έξω από νοσοκομείο

Θρίλερ με θάνατο μοντέλου στο Λος Άντζελες: Το παράτησαν νεκρό έξω από νοσοκομείο

Νεκρό έξω από νοσοκομείο του Λος Άντζελες παράτησαν ένα μοντέλο – Χαροπαλεύει φίλη της με την οποία ήταν σε ένα πάρτι

Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει ο θάνατος του 24χρονου μοντέλου Christy Giles στο Λος Άντζελες το οποίο άγνωστοι παράτησαν νεκρό έξω από νοσοκομείο της πόλης με τον σύζυγό της να καταγγέλλει ότι της είχαν κάνει ένεση με ηρωίνη.

Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, έξω από το ίδιο νοσοκομείο παράτησαν άγνωστοι και την κολλητή φίλη της 24χρονης, την 26χρονη Hilda Marcela Cabrales-Arzola, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι δύο κοπέλες ήταν μαζί σε πάρτι τις ώρες σε αποθήκη στο Λος Άντζελες με μια φίλη τους να υποστηρίζει ότι μετά το πάρτι βρέθηκαν σε ένα διαμέρισμα στα δυτικά της πόλης.

Σύμφωνα με τον σύζυγο του 24χρονου μοντέλου τρεις μαυροφορομένοι άνδρες που φορούσαν μαντίλια ήταν αυτοί που την παράτησαν νεκρή έξω από το νοσοκομείο ενώ οι ίδιοι ήταν αυτοί που στη συνέχεια έφεραν σε κωματώδη κατάσταση την 26χρονη φίλη της.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι γνωρίζει ποιοι ήταν οι άνδρες με τους οποίους είχε φύγει η σύζυγός του. Όταν, δε, ανήρτησε στα social media τα ονόματά τους τότε εμφανίστηκαν γυναίκες που απάντησαν «είναι επικίνδυνοι και έχω λάβει πολλά μηνύματα από άλλες γυναίκες που κακοποιήθηκαν από αυτούς».

Όπως δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης το 24χρονο μοντέλο είχε στείλει μήνυμα «πάμε να φύγουμε τώρα από εδώ» στις 5:30 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στη φίλη της.

Επικαλούμενος, δε, τις τοξικολογικές εξετάσεις ο σύζυγός του 24χρονου μοντέλου είπε ότι βρέθηκαν ίχνη ηρωίνης προσθέτοντας ότι «κανένα από τα δύο κορίτσια δεν θα το έκανε αυτό (σ.σ. χρήση ηρωίνης), όχι με τη θέλησή τους».

Η αστυνομία του Λος Άντζελες εκτιμά ότι στο 24χρονο μοντέλο έγινε ένεση ηρωίνης με υπερβολική δόση με τους συγγενείς του να επιμένουν ότι είναι εγκληματική ενέργεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η απόφαση Μητσοτάκη για πανδημία, εμβολιασμό ηλικιωμένων, σχολεία και Lockdown

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχεται επιδείνωση του καιρού - Η εξέλιξη μέχρι την επόμενη εβδομάδα

GNTM: Η Όλγα «τρέλανε» και τα άλογα με την πιο «καυτή» της φωτογράφιση (photos)